NOA Trainings & NOA Academy verhuizen naar state-of-the-art locatie en zet belangrijke stap in groei

Gepubliceerd op 31-01-2024 17:37

Op 8 januari 2024 verhuisde NOA Trainings en NOA Academy naar de Muizenvenstraat 8 in Turnhout, een prachtige locatie, die hun positie in de opleidingssector aanzienlijk versterkt. NOA Trainings biedt veiligheidsopleidingen voor de bouw-, logistieke en industriële sector.

foto's: (c) Noa Trainingsfoto's: (c) Noa Trainings

De nieuwe faciliteit, met moderne en goed uitgeruste leslokalen, beslaat meer dan 1000 vierkante meter aan praktijkruimte en biedt talloze mogelijkheden voor uitbreiding. 

Ook voor de high level softskilltrainingen van NOA Academy, gericht op leiderschap vanuit het veiligheidsperspectief, werden professionele ruimten voorzien, aangepast aan het doelpubliek van leidinggevenden.

Bovendien is de nieuwe locatie gunstig gelegen met ruime parkeermogelijkheden, waardoor zowel cursisten als docenten gemakkelijk toegang hebben tot de innovatieve opleidingsomgeving. 

Deze stap speelt een cruciale rol in de voortdurende groei en ontwikkeling van zowel NOA Trainings als NOA Academy. De verhuis naar deze locatie symboliseert niet alleen de toewijding van NOA Trainings aan hoogwaardige opleidingen, maar biedt ook een ideale omgeving voor cursisten om hun vaardigheden te ontwikkelen.

https://www.noatrainings.beMeer foto's op de wegenbouw.be Instagram paginahttps://www.wegenbouw.be/bedrijven/933197/contact/noa-trainings
de nieuwe locatie is gunstig gelegen met ruime parkeermogelijkhedende nieuwe locatie is gunstig gelegen met ruime parkeermogelijkheden
meer dan 1000 vierkante meter aan praktijkruimtemeer dan 1000 vierkante meter aan praktijkruimte