GGK Van den Bosch opent nieuw recyclagecentrum en breekwerf in Hulshout

Gepubliceerd op 12-12-2023 08:10

De firma GGK Van de Bosch uit Beerzel heeft op 7 november 2023 haar nieuw recyclagecentrum geopend. Deze nieuwe vestiging is gelegen te Hulshout in de Nijverheidsstraat 5 (zone B5). Er is een breekwerf voor het aanleveren van diverse soorten afval en je kan verschillende granulaten en grondstoffen afhalen.

bron foto's: (c) GGK Van den Boschbron foto's: (c) GGK Van den Bosch

GGK Van den Bosch is actief in grond- en afbraakwerken, zowel voor particulieren als aannemers. Daarnaast bieden zij geruime tijd een containerservice aan, en breiden zij sinds november 2023 uit met een heel nieuw recyclage luik.

Een breekinstallatie is aanwezig op de locatie voor het aanvoeren en recycleren van allerhande soorten (bouw)afval. GGK Van den Bosch zorgt ervoor dat de aangevoerde materialen opnieuw gerecycleerd worden naar nieuwe grondstoffen. Zodoende kan je tijdens de terugrit verschillende gerecycleerde producten meenemen, zoals bijvoorbeeld gekeurd mengpuin en betonpuin, zand, grond, teelaarde, siergrind, etc..

Adres: Nijverheidsstraat 5 (zone B5), 2235 Hulshout   (zie kaart breekwerven.be)

https://www.wegenbouw.be/bedrijven/721888/ggk-van-den-boschhttps://www.wegenbouw.be/bedrijven/721888/producten/ggk-van-den-boschhttps://www.breekwerven.be/
GGK Van den Bosch opent nieuw recyclagecentrum en breekwerf in HulshoutGGK Van den Bosch opent nieuw recyclagecentrum en breekwerf in Hulshout