De Infra App faciliteert samenwerking binnen de infrasector

Gepubliceerd op 14-11-2023 15:41

Zoals in heel wat vakgebieden in de bouw, is het ook voor de infrasector steeds uitdagender om goed personeel te vinden. Daarnaast is continuïteit in de agenda geen evidentie meer. Grote kans dus dat je de ene periode meer werk binnenkrijgt dan je team aankan en dat je op andere momenten de agenda graag wat meer ziet vollopen. Daarom is samenwerken met concullega’s de toekomst. En de Infra App is de perfecte tool om dat te doen.

bron foto: Infra Magazine bron foto: Infra Magazine

De Infra App is een initiatief van Wegenbouw.be en onze Nederlandse tegenhanger Entreeding.com. In 2010 sloegen we de handen in elkaar om onze websites en applicaties te stroomlijnen. De applicatie die daaruit voortvloeide wordt ondertussen dagelijks door bijna duizend bouwbedrijven gebruikt. Van aanbestedingen tot personeel en van grondstoffen tot machines: je hebt op elk moment een compleet overzicht van het reilen en zeilen in de sector. Op kantoor of op de werf.

SNEL CONTACTEN LEGGEN

Deel je je data graag enkel binnen je eigen netwerk? Dat is perfect mogelijk. Een grote meerwaarde van de Infra App is evenwel dat je vlot in contact komt met de partner die je op dat moment net nodig hebt. Uitgebreide zoekfuncties dragen daartoe bij. Net zoals de handige contactgegevens. Zoek op regio of bedrijfsnaam en druk eenvoudigweg op de ‘Bel’-knop om rechtstreeks contact op te nemen. Je hebt met deze app een volledige bedrijvengids op zak.

Ook voor ondernemingsactiviteiten heeft de Infra App een prominente plek. Je vindt eenvoudig wie bestratingswerken uitvoert in welke regio. Heb je een vraag over activiteiten op een specifieke werf? Dan levert de app die automatisch af bij de relevante gebruikers van de applicatie.

PRAKTISCHE TOOL VOOR ELKE DAG

We maken de mogelijkheden van de Infra App graag concreet met enkele casussen. Stel je zoekt betongranulaat 0/40. Of je hebt net een rupsgraafmachine met machine beschikbaar voor een externe job. Met één klik deel je je verzoek of je aanbod binnen jouw netwerk, of meteen in de volledige sector. Je spaart jezelf dus heel wat telefoontjes uit en bereikt meteen een groot doelpubliek. Of je grasduint zelf even door het overzicht van wat beschikbaar is en wat gevraagd wordt bij collega’s. De database bevat namelijk honderden categorieën van producten, machines, tijdelijk personeel, …

ZELF AAN DE SLAG?

Benieuwd wat de Infra App voor jou kan betekenen? Via infra-app.be vraag je meteen een demo aan. Bij aanvang van je licentie krijg je een telefonische opleiding van een uur. Als je later vragen hebt bij het gebruik van de app, kan je steeds telefonisch of via e-mail terecht bij de helpdesk.

artikel uit infra magazine #4 - 2023 > hier downloadenhttps://www.infra-app.be/
Stel je zoekt betongranulaat 0/40 ...Stel je zoekt betongranulaat 0/40 ...
artikel uit Infra Magazineartikel uit Infra Magazine