2 x prijs voor Hoveniersgebroeders

Gepubliceerd op 02-11-2023 15:04

Hoveniersgebroeders bv uit Gavere viel de voorbije periode 2x in de prijzen. Met name als winnaar (Goud) van de “Vlaamse Tuinaannemer 2023-2024” in de categorie Groengekleurd. Even later was het opnieuw prijs tijdens het IOB congres, een internationaal evenement voor natuurlijke zwemwaterbouwers. Daar won de firma zilver in de categorie private natuurzwembaden.

bron foto's: (c) Hoveniersgebroedersbron foto's: (c) Hoveniersgebroeders

Vlaamse Tuinaannemer

Zaakvoerder Gerrit Vandenhove: "Met heel veel trots mogen we ons tot GOUD WINNAAR BESTE VLAAMSE TUINAANNEMER 2023-2024 bekronen in de categorie Groen Kleurt! Bovendien kregen we een ECO FREINDLY label. Dit voor duurzaam groenbehoud en biodiversiteit."

Volgens de jury, een ongeziene diversiteit in zo een project met zwemvijver. De jury was daar unaniem over: "Dit soort zwemvijver is van hoge kwaliteit, een perfecte waterkwaliteit in combinatie met de beplanting, de waterlijn,… alles was perfect in de dit wondermooi project!"

Internationale Pondy Award

Op het in Mechelen georganiseerde IOB congres, een internationale organisatie voor natuurlijke zwemwaterbouwers was het opnieuw prijs en deze keer dus internationaal! Als eerste Belgische firma Winnaar Zilver “Internationale Pondy Award 2023-2025” Private Natuurbaden. Deze prijs wordt om de twee jaar uitgereikt door een internationale jury.

Hoveniersgebroeders … gepassioneerd door groen en natuur

Wie een bezoek brengt aan de firma Hoveniergebroeders uit Gavere, krijgt aan de buitenkant van het gebouw al meteen een voorsmaakje van wat zij als tuinaannemers in hun mars hebben. Van de voortuin aan de ingang van het gebouw tot de demotuin met zwemvijver: het eigen project slaat een brug tussen het industriële bedrijfspand en de landelijke omgeving waarin het gebouw zich bevindt. 

Hoveniersgebroeders bv is 15 jaar geleden over genomen van vaders des huizes en totaal uitgebouwd tot waar zij vandaag staan door de 2 zonen Gerrit en Jeroen Vandenhove. Beide zijn ze gepassioneerd door groen en natuur.

Hoveniersgebroeders staat sterk in exclusievere tuinaanleg. Zij hebben oog voor detail en zijn bijzonder goed uitgerust met de nieuwste materialen en nieuwste werktuigen.

Gerrit & Jeroen: "Eén van onze grootste troeven is dat we het volledige plaatje aanbieden. Zo staan we in voor de grondwerken en de aanplantingen, over de aanleg van een terras tot de volledige inrichting van een buitenruimte."

"In 2015 werden we Officiële Partner van Biotop , wereldmarktleider in zwemvijvers, ecozwembaden en spiegelvijvers. Dit paste perfecte in ons verhaal van Tuinen, Groen en Natuurlijk water, vandaar : 'The perfect match off nature and passion'. Ons vast team van professionele vakmensen staat je bij gedurende het hele proces. Van ontwerp tot realisatie."

Groei

De firma is op korte tijd zo gegroeid dat zij extra volk kunnen gebruiken zoals projectleider, werfleider en arbeiders. De beschikbare vacatures staan op de vernieuwde website dehovenier.be/vacatures

De demo-tuin kan bezocht worden na afspraak, er kan letterlijk gezwommen worden in de zwemvijver.

https://dehovenier.behttps://www.wegenbouw.be/bedrijven/715307/hoveniersgebroeders-bv
een groene oase als bedrijfstuineen groene oase als bedrijfstuin
 Zaakvoerders Gerrit en Jeroen Vandenhove Zaakvoerders Gerrit en Jeroen Vandenhove