Job event Antwerpen: vind een job in de bouwsector

Gepubliceerd op 02-10-2023 15:51

De bouw iets voor jou? Vergroot je kans op een job in de bouwsector door je in te schrijven voor het job event op 18 oktober in Antwerpen. O.a. grote aannemers die meewerken aan de Oosterweelverbinding zoals Willemen Infra & Stadsbader zijn aanwezig. Tijdens het job event van Jobs in De Grote Verbinding krijg je info over opleidingen en jobs in de bouwsector, maak je kennis met enkele grote aannemers en krijg je tips om te solliciteren. Bovendien kan je ondervinden of een job in de bouw iets voor jou is.

Inschrijven

Interesse? Schrijf je dan zeker vooraf in. Alleen de vooraf ingeschreven werkzoekenden kunnen in gesprek gaan met de aannemers.

Kom naar het jobevent:  Schrijf je in

"Ben je ingeschreven? Top! Dan verwelkomen we jou graag in de Construbus, onze infobus die geparkeerd staat op de Theodoor van Rijswijckplaats. Hier krijg je eerst een korte infosessie. Nadien kan je meteen op gesprek bij de aanwezig werkgevers. Laat je liever nog even je CV checken of heb je nog vragen? Dan kan je eerst nog een tussenstop maken bij de standen van VDAB of Talentenwerf.  Tussendoor kan je als eerste de expo ontdekken van Bouwtalent en Jobs in De Grote Verbinding."

Volgende bedrijven zijn aanwezig voor kennismakingsgesprekken: Willemen Infra - Stadsbader - Denys - Artes - Van Laere

Bouw jij mee aan de grote ring en andere infrastructuurwerken rond Antwerpen?

- Woensdag 18 oktober 2023

- Locatie: Bouwtalent - Theodoor van Rijswijckplaats 8 - 2000 Antwerpen (aan Nationalestraat)

- Voormiddag: 8u30 - 12u

https://degroteverbinding.be/nl/kansen-voor-jobs/doe-mee/dgv-jobs-jobevent-18-10-updated