Nieuwe GeoDal Farm 51, robuuste gras- of grindplaat die speciaal ontworpen is voor paarden of vee

Gepubliceerd op 06-09-2023 15:30

MatGeCo lanceert de nieuwe GeoDal Farm 51. Dit is een stabilisatieplaat in gerecycleerd PVC voor een opvulling met  gras, zand of grind. Deze plaat is speciaal ontworpen om doorgangen te versterken die vaak worden gebruikt door paarden, vee, lichte landbouwmachines, enz..

bron foto's: (c) MatGeCobron foto's: (c) MatGeCo

Een polyvalente plaat

De GeoDal Farm 51 is een ideale oplossing voor paden die intensief gebruikt worden. Het maakt modderige oppervlakken aangenamer voor vee en maakt drinkplaatsen toegankelijker. Afhankelijk van de situatie kan het met of zonder fundering worden gelegd. Bedekt met zand kan het ook worden gebruikt om paardenpistes te creëren.

De GeoDal Farm 51 heeft meerdere voordelen:

+ Niet-glijdende structuur

+ Zeer sterk en robuust

+ Eenvoudig vergrendelingssysteem

+ Stabiel, zelfs zonder fundering

+ Economisch – gerecycleerd product

Al meer dan 30 jaar dé specialist in gras- en grindplaten

MatGeco was de eerste op de Belgische markt die polyethyleen stabilisatieplaten voor gras en grind voorstelde en telt dus vele jaren ervaring in dit gebied. Met al hun deskundigheid staan de MatGeco specialisten de vakman bij met de keuze van het model dat het meest zal passen aan de specifieke kenmerken van zijn project. Het volledige gamma, leverbaar in 24/48 in heel België, is terug te vinden op www.matgeco.be .

Heb je vragen over de GeoDal Farm 51? T: 067/41 16 10 - info@matgeco.be

https://www.matgeco.be/nl/home/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/329107/producten/geodal-farm51https://www.wegenbouw.be/bedrijven/329107/matgeco-een-insulco-divisie