Bouwsoft koppelt nu ook met machineverhuurder Duma Rent

Gepubliceerd op 05-07-2023 16:55

Visma Bouwsoft is een gebruiksvriendelijk all-in-one softwarepakket om jouw volledige administratie mee uit te voeren, vertrekkend van het eerste contact met jouw klant tot de laatste factuur. Offertes maken met de up-to-date prijzen van jouw leverancier? Dat is mogelijk dankzij het Bouwsoft Materiaalplatform. Hiermee werk je steeds met de actuele prijslijsten van verschillende leveranciers zoals Deschacht, Cebeo en anderen. Nu werd er ook een koppeling gelegd met machineverhuurder Duma Rent.

Gedaan dus met het manueel aanpassen van prijzen of het importeren van een aangevraagde actuele prijslijst bij jouw leverancier. Zo bespaar je heel wat tijd, geld en werk. Op vandaag is er met tal van gekende groothandels binnen de bouw- en installatiesector een koppeling. Bovendien stopt het hier niet mee. Bouwsoft streeft ernaar om de lijst verder uit te breiden.

Zo werd Duma Rent onlangs toegevoegd aan het materiaalplatform. Vanaf nu hebben Bouwsoft klanten dus ook steeds de correcte prijzen van Duma Rent op hun offertes.

Wat kan je met de Duma Rent koppeling? Een selectie artikelen vanuit de Duma Rent artikelenlijst overbrengen naar Bouwsoft, je offerte in Bouwsoft updaten naar de meest recente prijzen en nettoprijzen van Duma Rent artikelen importeren in Bouwsoft .

Wil je graag weten hoe dit alles werkt, vraag dan een vrijblijvende demo.

Meer over alle koppelingen en integraties:

https://www.bouwsoft.be/nl/integratieshttps://www.wegenbouw.be/bedrijven/885470/visma-bouwsoft