DYKA nieuwe partner Soudal Quick-Step voor Tour De France

Gepubliceerd op 29-06-2023 09:49

DYKA vervangt Latexco op de Tour de France-outfit van het Soudal Quick-Step Team. DYKA maakt deel uit van DYKA Group, een business unit van Tessenderlo Group. Aangezien Latexco eind 2022 werd overgenomen door Luc Tack, CEO van Tessenderlo Group, werd de beslissing genomen om DYKA in de kijker te zetten voor de Tour de France van dit jaar. DYKA is producent en distributeur van kunststof leidingsystemen in heel Europa.

foto's: ©Wout Beelfoto's: ©Wout Beel

“Deze samenwerking met Soudal Quick-Step zorgt ervoor dat onze merkvisibiliteit binnen Europa verder uitgebouwd kan worden met een sterke focus op de Franse, Belgische en Nederlandse markt. DYKA is de afgelopen jaren flink gegroeid op de Franse markt en is uitgegroeid tot de nummer één speler in kunststofleidingsystemen in Frankrijk, een positie die we de komende jaren willen versterken”, zegt Ludo Secretin, VP Sales & Marketing voor DYKA Group. "Deze samenwerking is een geweldige manier om onze ambities te ondersteunen bij het blijven creëren van Nature's Network: DYKA transporteert water, lucht en andere energiebronnen op een efficiënte en duurzame manier en alleen waar deze bronnen moeten zijn!"

CEO Patrick Lefevere is blij om samen te werken met DYKA: “De Tour de France staat voor de deur, we kijken er allemaal naar uit om er weer deel van uit te maken en het is geweldig dat we DYKA aan boord hebben tijdens onze Franse reis. Hopelijk kunnen we schitteren in deze trui en genieten van enkele successen in de komende weken.”

Ook tweevoudig wereldkampioen Julian Alaphilippe, die model stond voor de nieuwe trui, had enkele mooie woorden: “Ik kijk er naar uit om deel te nemen aan de Tour de France, na mijn afwezigheid vorig jaar. Als Fransman is het heel bijzonder om deel uit te maken van de grootste wielerwedstrijd ter wereld. De shoot met onze nieuwe trui was leuk en het was fijn om een aantal mensen van DYKA te ontmoeten.”

https://www.soudal-quickstepteam.com/nl/nieuws/https://www.dyka.be/nl/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/756965/dyka-plastics-n-v
tweevoudig wereldkampioen Julian Alaphilippe toont de nieuwe trui - ©Wout Beeltweevoudig wereldkampioen Julian Alaphilippe toont de nieuwe trui - ©Wout Beel