APK Group neemt Stratica over

Gepubliceerd op 26-06-2023 10:39

APK Group heeft de overname van Stratica nv, een wegenbouwbedrijf gelegen in Leopoldsburg, aangekondigd. De overname van Stratica biedt de APK Group de mogelijkheid om haar klanten een nog uitgebreider scala aan hoogwaardige infrastructuuroplossingen te bieden. Daarenboven heeft de APK Group ook nog een in een specialist in nutsvoorzieningen gevestigd in het West-Vlaamse Ingelmunster overgenomen, namelijk de firma Verstraete-Verhulst . Deze strategische overnames stellen APK Group in staat om haar activiteiten verder uit te breiden en haar positie op de markt te versterken.

bron afbeelding: screenshot website Stratica.bebron afbeelding: screenshot website Stratica.be

Overname Stratica

Stratica nv is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in verschillende aspecten van de wegenbouw, waaronder industriële werken, openbare werken en grond- en asfaltwerken. Met hun uitgebreide expertise en ervaring hebben ze een indrukwekkend portfolio opgebouwd, variërend van industriële bedrijven, landbouwbedrijven en parkings tot de herinrichting van stationspleinen en klinkerverhardingen.  De overname van Stratica nv biedt APK Group de mogelijkheid om haar klanten een nog uitgebreider scala aan hoogwaardige infrastructuuroplossingen te bieden. Met de kennis en ervaring van Stratica nv kan APK Group verder optreden als een betrouwbare partner voor openbare werken, waaronder fiets- en voetpaden, dorpspleinen en landinrichtingsprojecten. De overname van Stratica nv brengt ook een getalenteerd team van meer dan 30 ervaren medewerkers naar APK Group.

Verstraete-Verhulst

BVBA Verstraete-Verhulst is al meer dan 40 jaar actief in het aanleggen en renoveren van gas- en elektriciteitsaansluitingen. Met een bewezen staat van dienst en een uitstekende reputatie in de sector heeft BVBA Verstraete-Verhulst zich gevestigd als een betrouwbare partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Door deze overname kan APK Group haar klanten een breder aanbod aan energiegerelateerde oplossingen bieden zoals middenspanningscabines. Het verwelkomen van het ervaren team van BVBA Verstraete-Verhulst, bestaande uit vijftien nieuwe medewerkers, zal de bestaande expertise binnen APK Group versterken en nieuwe mogelijkheden creëren voor groei en innovatie. 

“We zijn verheugd met de overnames van Stratica nv en BVBA Verstraete-Verhulst en heten de teams van harte welkom bij APK Group.”, aldus Maarten Broens, Chief Executive Officer. “Deze acquisities onderstrepen onze voortdurende inzet om onze klanten hoogwaardige diensten en oplossingen te bieden. Met de uitbreiding van onze wegenbouw- en energietak kunnen we onze positie versterken als een betrouwbare partner.”

(bron: APK Group / Made in de Kempen)

https://apkgroup.eu/nl/nieuws/