Webinar Wienerberger BIM-tool

Gepubliceerd op 05-07-2023 11:20

Architecten, ontwerpers en uitvoerders kunnen met behulp van de Wienerberger BIM-tool heel eenvoudig BIM-elementen downloaden en integreren in het digitale model. Materiaalparameters van gevelstenen en binnenmuurstenen zijn opgenomen binnen het BIM-element, maar ook het legpatroon met aanduiding van de voegverdeling. Bovendien wordt het 3D-gebouwmodel eenvoudig verrijkt met een textuur van de gekozen gevelsteen. Dagelijkse synchronisatie zorgt voor up-to-date brondata van alle producten. Wienerberger organiseert hierover 2 webinars, op donderdag 14/09 en op maandag 18/09/2023.

bron foto: (c) Wienerbergerbron foto: (c) Wienerberger

Voor het eenvoudig integreren van BIM-elementen in het 3D-ontwerp

Met de Revit plug-in wordt het zelfs nog eenvoudiger om met onze BIM-elementen te werken. In enkele klikken verrijkt u het 3D-gebouwmodel met een zelf gegenereerde textuur. En kunt u de technische data en documenten, nodig voor uw as-built dossier, eenvoudig downloaden. De Wienerberger BIM-suite voor gevel en binnenmuur is perfect compatibel met het merkneutrale MatBiM-platform, een standaardisatie-initiatief voor bouwmaterialen op BIM content niveau. 

Zij nodigen u graag uit tot één van de webinars waarin u een korte uitleg krijgt over de Wienerberger BIM-tool en de comptabiliteit met het MatBiM-platform, gevolgd door een praktische demo en vragenronde.

Programma

16u Verwelkoming - BIM: Wat? Waarom? - MatBiM en de voordelen van de Wienerberger BIM-tool

16u20 Demo: Gebruik van de Wienerberger BIM-tool 

16u50 Vragenronde

17u Einde

Schrijf u hier in voor één van de 2 gratis webinars die doorgaan op donderdag 14 september en op maandag 18 september.

https://public.invitedesk.com/webinarbimtoolhttps://www.wegenbouw.be/bedrijven/927810/wienerberger-n-v