Bedien virtueel een graafmachine: "Bouw Wow" brengt de bouw naar jou op 3 mei

Gepubliceerd op 27-04-2023 16:45

Interesse om te werken in de bouw? Kom je bouwtalent testen met fysieke proeven, VR-brillen en simulators en ontdek de werven waaraan jij kan meebouwen. Op 3 mei zet de organisatie de infobus, tentjes en animatie open op het Burgemeester Jozelf Nolfplein in Merksem. Vanaf 13u is er vrije inloop voor iedereen. Na inschrijving kunnen organisaties vanaf 10 uur in groep langskomen. 

bron foto: © Constructivbron foto: © Constructiv

Wat kan je allemaal beleven? 

  • Simulator: bestuur virtueel een kraan.

Altijd al eens aan het stuur willen zitten van een van de grote kranen die je overal in de stad kan vinden? Grijp je kans en ga aan de slag als kraanmachinist via onze simulator.

  • VR-brillen: loop rond op de werven van De Grote Verbinding. 

Daar hoef je niet ver voor te gaan: met VR-brillen kan je zelf kijken wat er allemaal gebeurt op zo een grote werf.

  • Infostand: kom alles te weten over alle opleidingen en jobs.

Aan de infostand kan je in gesprek gaan met medewerkers van Jobs in De Grote Verbinding. Heb je een vraag over de bouw, over een opleiding of over werk? Dan beantwoorden zij deze vragen met alle plezier. 

Wil je al direct een opleiding aanvragen of een begeleidingstraject starten? Dan kan dit ook. Bovendien krijg je een overzicht van verschillende bouwopleidingen die je kan volgen met bijpassende informatiefilmpjes. 

  • Goodiebag en photobooth  

Is dit alles nog niet genoeg om je te overtuigen? Kom dan zeker langs voor de coolste gadgets of een foto van jezelf op een bouwwerf in onze photobooth.

Waar:

Burgemeester Jozef Nolfplein 2170 Merksem

03 mei 2023

10.00 uur-16.00 uur

Meer info:

https://degroteverbinding.be/nl/kansen-voor-jobs/doe-mee/dgv-jobs-bouw-wow-20230503