Een nieuwe discrete, stevige en economische grasplaat voor een waterdoorlatende bodemversterking

Gepubliceerd op 06-04-2023 18:25

De nieuwe GeoDal 39 is de ideale oplossing om de bodem op een goedkope, robuuste en esthetische manier te versterken. Bijna onzichtbaar, het verbetert de natuurlijke waterafvoer en voorkomt bodemerosie.

bron foto's: MatGecobron foto's: MatGeco

Esthetisch

Met zijn groene kleur is de GeoDal 39 de perfecte oplossing voor een opvulling met gras. Zijn discreet vergrendelingssysteem laat toe om een doorlopend oppervlak te creëren dat bijna onzichtbaar is eens het opgevuld is met gras, waardoor het natuurlijke karakter van het gebied behouden blijft.

Robuust

De GeoDal Green 39 beschikt over dikke wanden en een flexibele structuur die belastingen en druk verdeelt. De plaat is ook bestand tegen klimaatschommelingen, waardoor een veilige en probleemloze bodemversterking wordt gegarandeerd. De GeoDal Green 39 beschikt over een Becetel-testrapport en beantwoordt aan de technische vereisten van de PTV 828, gebruiksklasse B.

Snelle en eenvoudige plaatsing

De GeoDal Green 39 heeft een afmeting van 50 x 50 x 3,9 cm en is voorgemonteerd per 4 tegels, om een oppervlakte van 1 m² te bedekken. In elkaar vergrendeld per 4, wegen ze slechts ± 4,8 kg. Zijn licht gewicht, zijn formaat en zijn efficiënt vergrendelingssysteem maken een eenvoudige en snelle plaatsing mogelijk.

Al meer dan 30 jaar dé specialist in gras- en grindplaten!

MatGeco was de eerste op de Belgische markt die polyethyleen stabilisatieplaten voor gras en grind voorstelde en telt dus vele jaren ervaring in dit gebied. Met al hun deskundigheid bijstaan de MatGeco specialisten de vakman bij de keuze van het model dat het meest zal passen aan de specifieke kenmerken van zijn project.

Het volledige gamma, leverbaar in 24/48 in heel België, is terug te vinden op www.matgeco.be .

https://www.matgeco.be/nl/geodal-green-39-groen-grasplaat/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/329107/matgeco-een-insulco-divisie
De GeoDal Green 39 beschikt over dikke wanden en een flexibele structuur De GeoDal Green 39 beschikt over dikke wanden en een flexibele structuur