Lantaarnpaalsteun

Te huur

Lantaarnpaalsteun
Lantaarnpaalsteun
Lantaarnpaalsteun

Omschrijving

LANTAARNPAALSTEUN NODIG BIJ GRAAFWERKZAAMHEDEN?



Lantaarnpaalsteunen worden gebruikt bij graafwerkzaamheden om de lantaarnpaal te ondersteunen zodat deze niet kan omvallen. Naast dat het een hulpmiddel is, biedt het ook veiligheid voor uw (ingeleend) personeel en/of passanten tijdens graafwerkzaamheden.



Het gebruik ervan is simpel:

Gebruik een kraan met hijsketting of palletvorken om de lantaarnpaalsteun te (ver)plaatsen. Plaats deze voorzichtig tegen de lantaarnpaal aan en zet deze vast met de klemmen. Draai de onderste klem voorzichtig vast, draai daarna de stelpoten zo uit tot dat de  lantaarnpaalsteun goed wordt ondersteund.  Hierna kan de machinist de steun afkoppelen en draaien de monteurs de beide klemmen stevig vast op de lantaarnpaal.



Hierna kan veilig om en naast de lantaarnpaal worden gewerkt zonder dat deze omvalt! Op deze manier kan de lantaarnpaal of onderdelen daarvan niet meer beschadigen of stuk gaan tijdens graafwerkzaamheden. Dit scheelt onverhoopte kosten. Doordat vroeger de lantaarnpaal gestreken werd.



Na graafwerkzaamheden ‘s nachts blijft de lantaarnpaal gewoon branden wat weer bijdraagt aan de veiligheid voor de leefomgeving.



www.lantaarnpaalsteun.nl



Trefwoorden:



Graafwerkzaamheden, lantaarnpalen, lichtmast, lichtmasten, ontkoppelen, besparing, mini graafwerkzaamheden, grondwerk, stad, stedelijke ruimtes, compact, universeel, voor grote en kleine lantaarnpalen, veilig en vertrouwd, duurzaam, op locatie bezorgd, afhalen ook mogelijk, cumulatieve werkzaamheden, infrastructuur, infra.

Specificaties

  • Breedte (cm) 200
  • Hoogte (cm) 280
  • Lengte (cm) 100

J. Kooijman Kraanverhuur & Grondverzet B.V.

Galgekade 6

2371 EL Roelofarendsveen

Nederland

06-11.. Toon nummer

+3161.. Toon nummer

913 keer bekeken

Direct beschikbaarheid bekijken en vele andere voordelen voor leden!Word nu lid van Wegenbouw.be

Check beschikbaarheid