vacature werfleider glijbekisting Vlaams-Brabant - Colas Belgium

Gepubliceerd op 24-04-2023 10:55

regio Vlaams-Brabant - bij Colas Belgium

Vacature

werfleider Vlaams-Brabant

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd in wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Wij zijn één van de grootste spelers op de Belgische markt wat de aanleg betreft van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, fietsostrades, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken. De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt ruim 100 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid, verantwoordelijkheidszin en uitmuntende skills telkens de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen. 

Als (junior) werfleider beton voor onze infrastructuurwerken sta j in voor de voorbereiding, de leiding en de correcte, veilige uitvoering van onze betonwegeniswerken. Je zal werken in de regio Leuven-Brussel-Gent.

Verantwoordelijkheden

Je plant de activiteiten van je mensen in en verdeelt de werkposten

Safety staat altijd op nummer 1 bij Colas: je geeft zelf het goede voorbeeld en je ziet er nauwlettend op toe dat alle richtlijnen rond veiligheid en preventie steeds worden toegepast

Je bepaalt de bevoorradingsbehoefte, voert de bestellingen uit en controleert de aanvoer ervan

Je stuurt je team aan en staat de ploegbaas op technisch vlak bij 

Je bent doorlopend op de werf en pakt mogelijke problemen aan, volgt de vordering van de werken op en je informeert je verantwoordelijke regelmatig over het verloop ervan

Je staat in voor de administratieve afhandeling van elke werf

Wie ben jij?

Naast je behaalde bachelor- of masterdiploma Bouwkunde, Elektromechanica of een andere technische richting heb je een uitgesproken interesse in beton en machines.

Ervaring is handig meegenomen maar niet noodzakelijk.

Je bent praktisch ingesteld en je houdt ervan om met je ploeg van werf naar werf te gaan, je stelt je dan ook flexibel op naar afstanden en werktijden.

Je bent vlot Nederlandstalig, een basiskennis Frans en Engels zorgen ervoor dat je met iedereen kan communiceren en dat je je team kan aansturen en motiveren.

Je werkt vlot met Excel en je maakt je snel andere programma's eigen.

Je werkt goed en nauwkeurig met cijfers en je bent sterk in organisatie en planning

Je hebt een rijbewijs B

Binnen een innovatieve en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België en in  het buitenland, permanente opleidingsmogelijkheden in binnen- en buitenland en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met tal van extra-legale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, bonussen, een interessant verzekeringspakket,...

solliciteren
vorige    overzicht   volgende