vacature monteur kleine machines - ATF

Gepubliceerd op 23-04-2024 21:36

regio Zandvliet  - bij ATF

Vacature:

Monteur kleine machines

Wat ga je doen?

Je gaat rond op onze actieve werven met jouw eigen ingerichte camionette. Onze werven zijn allemaal te vinden in het Antwerpse. Je ontmoet daar jouw toffe ATF collega’s en draagt zorg voor:

  • Onze 3-maandelijkse keuringen van alle kranen en hijsmiddelen zodat die tot in de puntjes in orde zijn. Dit doe je samen met de externe (vaste) keurder.
  • Klein onderhoud, herstellingen, het in orde houden van het ATF-gebouw, alsook de schaft- materiaalcontainers op onze werven, boogloodsen en de inrichting ervan. Dat kan gaan van het vervangen van een stopcontact, tot iets ophangen aan de muur, een deur, slot of lamp vervangen, verwarming repareren of het inrichten met tafels en stoelen, enz..
  • Je verzorgt het nazicht en onderhoud van al onze kleine (wegenbouw) machines en gereedschappen.
    Indien het niet mogelijk is om het ter plaatse op de werf te repareren, dan beschik jij over een eigen moderne, ergonomische, van alle technische snufjes voorziene werkplaats waar jij jouw eigen ingerichte onderhoudshoek hebt voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan “kleine machines” en gereedschappen.
    Je beschikt over een testterrein om alles te testen zodat jij zeker bent dat er zonder problemen mee gewerkt kan worden als het naar de werf vertrekt.

Wat vinden wij belangrijk?

Ervaring – Een aantoonbare vakopleiding, maar ook de nodige ervaring kan tellen.

Expertise – Je bent technisch aangelegd, handig, kent wat van motoren, gereedschappen en elektriciteit.

Talen – Je spreekt vlot Nederlands.

Persoon – Je bent flexibel, collegiaal en service gericht ingesteld. Je collega’s zijn eigenlijk jouw klanten.

Attitude – Je geeft alleen materieel mee aan je collega indien jij zeker bent dat het in orde is voor gebruik. Je bent nieuwsgierig en gaat graag op zoek naar nieuwe technieken die er op de markt zijn.

Visie – Bij ATF kan veel, maar je moet er natuurlijk zélf ook iets van maken. Jouw toekomst is jouw verantwoordelijkheid!

Wat bieden wij aan?

Je werkt in vroege/dag/late, om beurten met je collega’s (of werktijd 6:00u-14:45u of 7:00u tot 15:45 of van 7:00 tot 17:30u). Onze werven zijn allemaal gesitueerd in het Antwerpse, dus kom je uit de regio, dan ben je elke avond op tijd thuis.

Vast contract, een marktconform salaris (dat groeit naargelang jouw inzet en prestaties) & een pakket extralegale voordelen.

Er is weinig verloop binnen ATF wegens goede collegiale samenwerking.

Vakgerichte interne & externe opleidingen omdat we willen investeren in jouw toekomst.

We zijn niet het grootste bedrijf, maar wel het leukste.

Solliciteren
vorige    overzicht   volgende