vacature ervaren medewerker personeelsdienst - Colas Belgium - IGV

Gepubliceerd op 18-03-2017 10:59

bij Colas Belgium afdeling VBG te Zolder

Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

Werken aan wegen en autosnelwegen, luchthavens, parkings, sportcomplexen , tramsporen, containerterminals … daar is Colas Belgium specialist in. Colas Belgium staat aan de top van de Belgische wegenbouw en draagt bij tot het succes van boeiende projecten. Wil jij jouw steentje bijdragen en bouwen aan jouw toekomst? Dan zit je goed bij Colas Belgium!

Mensen, de grootste troef van Colas Belgium. Om dit menselijk kapitaal te versterken, voeren wij een dynamisch beleid waar bekwaamheden bijgeschaafd en naar waarde geschat worden. Momenteel zijn we voor de regio Limburg op zoek naar :

ERVAREN MEDEWERKER PERSONEELSDIENST AFDELING ZOLDER

Functieomschrijving:

Ingave van de  prestaties van de arbeiders op basis van de dagrapporten van de werven, controle en klassement van de dagrapporten ,controle van de urenlijsten, die als basis dienen voor de loonafrekening

diverse administratieve taken onder supervisie van de verantwoordelijke van de dienst (o.a. sociale  documenten invullen)

opvolgen van de tijdelijke werkloosheid arbeiders, administratieve opvolging van opleidingen en  aanvraag subsidies, opvolgen van de prestaties van de uitzendkrachten (arbeiders en bedienden)

Rekrutering en opvolgen van de arbeiders

Beheer  van de stages

U bent tevens het aanspreekpunt voor de medewerkers van VBG en de contactpersoon voor de rekrutering van de arbeiders, in samenspraak met de hoofdprojectleiders

Gezocht profiel:

U beschikt minimum over een A1  diploma  of gelijkwaardig door ervaring, bent sociaal en hebt sterke communicatieve vaardigheden

U bent een teamplayer  maar neemt ook zelf initiatief, 

U bent zeer nauwkeurig, discreet en goed georganiseerd

Kennis van sociale wetgeving  en ervaring in de bouwsector  (p.c.124)

Goede kennis MS Office (Word, Excel,..), kennis van E blox is een troef.

Ons aanbod:

een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid, voltijds of 4/5 en een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.

Heb je interesse?

Neem dan contact op
met de HR-dienst:

job@colas.be
02/482.06.34

www.colas.be
vacature, personeelsdienst, ervaren, medewerker, Zolder, Limburg, Colas, VBG
vorige    overzicht   volgende