vacature hoofdcalculator Limburg - Colas Belgium - IGV

Gepubliceerd op 07-02-2017 09:00

bij Colas Belgium - afdeling Limburg

Vacature:

Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

 

 

Nummer 1 IN WEGENBOUW
Werken aan wegen en autosnelwegen, tramsporen, containerterminals, luchthavens, parkings, sportcomplexen … daar is Colas Belgium specialist in. Colas Belgium staat aan de top van de Belgische wegenbouw en draagt bij tot het succes van boeiende projecten. Wil jij jouw steentje bijdragen en bouwen aan jouw toekomst? Dan zit je goed bij Colas Belgium!

Mensen, de grootste troef van Colas Belgium. Om dit menselijk kapitaal te versterken, voeren wij een dynamisch beleid waar bekwaamheden bijgeschaafd en naar waarde geschat worden. Momenteel zijn we op zoek naar:

HOOFDCALCULATOR (m/v) Limburg

Functieomschrijving:
Je neemt de leiding van het studiebureau. Daarnaast bereken je op basis van meetstaten en lastenboeken de kostprijs van onze wegenisprojecten. Je analyseert bestekken en plannen, onderhoudt contacten met leveranciers, onderaannemers en openbare besturen en maakt begrotingen op. Je stelt het volledige calculatiedossier en de uitgaande offerte op en zorgt voor een efficiënte dossieroverdracht naar aankoop en uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van het studiebureau, zoals het aansturen van het calculatieteam, planning/werkverdeling.

Gezocht profiel:

Ingenieur bouwkunde (industrieel of burgerlijk of gelijkwaardig door ervaring) met een aantal jaren relevante ervaring
Nederlandstalig met een basiskennis van het Frans
Sterk in plannen en organiseren, zin voor initiatief, flexibel ingesteld, analytisch, stressbestendig, oog voor details, nauwkeurig werken
Leiding geven, people management
Kennis van bouwmaterialen, berekeningen en rendementen

Ons aanbod:

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen, laptop en smartphone.

Heb je interesse?

Neem dan contact op
met de HR-dienst:

job@colas.be
02/482.06.34
 

www.colasbelgium.be
vacature, calculator, wegenbouw, studiedienst, Limburg, VBG, ingenieur, bouwkunde,
vorige    overzicht   volgende