vacature projectleider regio Antwerpen - Colas Belgium - IGV

Gepubliceerd op 15-09-2016 10:30

bij Colas Belgium voor afdeling Antwerpen

Vacature:

Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

 

Werken aan wegen en autosnelwegen, luchthavens, parkings, sportcomplexen , tramsporen, containerterminals … daar is Colas Belgium specialist in. Colas Belgium staat aan de top van de Belgische wegenbouw en draagt bij tot het succes van boeiende projecten. Wil jij jouw steentje bijdragen en bouwen aan jouw toekomst? Dan zit je goed bij Colas Belgium!

Mensen, de grootste troef van Colas Belgium. Om dit menselijk kapitaal te versterken, voeren wij een dynamisch beleid waar bekwaamheden bijgeschaafd en naar waarde geschat worden. Momenteel zijn we op zoek naar:

PROJECTLEIDER (m/v) - regio Antwerpen

Functieomschrijving:
Als projectleider heb je de leiding over een of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken. Je bent nauw betrokken bij de werkvoorbereiding, de analyse van bestekken en plannen, de planning van zowel personeel als materieel, het inkoopbeleid en de keuze van eventuele onder-aannemers. Je zorgt ervoor dat de werken uitgevoerd worden volgens de gestelde eisen rond veilig-heid, kwaliteit en milieu en waakt erover dat de werven opgeleverd worden binnen de vooropge-stelde planning en het voorziene budget. Daarnaast begeleid je de werfleiders, zie je toe op de pro-ductiviteit van de teams, communiceer je met verschillende interne diensten en vertegenwoordig je het bedrijf tegenover externe partijen.

Gezocht profiel:
Je behaalde een diploma industrieel of burgerlijk ingenieur bouwkunde en beschikt over een 10-tal jaar relevante ervaring. Naast een goede kennis van het Frans en van de courante MS Office pro-gramma’s, zijn sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden en teamgeest van cruciaal belang. Je bezit de nodige dosis stressbestendigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheidszin, denkt klantgericht en bent organisatorisch sterk.

Ons aanbod:
Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen, laptop en smartphone.

Interesse ?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar het e-mailadres : job@colas.be of per post Colas Belgium - ter attentie van HR Dienst - Nestor Martinstraat,313 - 1082 Sint-Agatha-Berchem.

www.colasbelgium.be
vacature, projectleider, wegenbouw, Colas, Antwerpen
vorige    overzicht   volgende