Webinar: Moderne bouwapps, 7 praktijkvoorbeelden

Gepubliceerd op 17-01-2022 21:13

Astena organiseert op donderdag 27 januari 2022, van 12u tot 12u30, een live webinar waarin zij tonen wat gebruiksvriendelijke, moderne apps voor bouwbedrijven voor jou kunnen betekenen. Enkele voorbeelden: een app voor de afdeling verkoop met een snelle raming of offerte -  een app voor tijdsregistratie voor werfarbeiders - een app voor logistiek orders.

Efficiënter werken met mobiele toepassingen

Sinds enkele jaren bouwt Astena apps volgens de noden en op vraag van gebruikers. Sectorspecifieke apps zijn een digitaal verlengstuk van de bestaande bedrijfssoftware. Bent u zich bewust van de vele mogelijkheden die apps bieden voor uw mobiele medewerkers?

Apps helpen immers het ganse bouwteam!

Ze helpen om tijd te besparen bij je eigen taken.

Ze helpen om beter samen te werken met collega's, met klanten of toekomstige klanten.

Ze helpen om de juiste gegevens correct en snel uit te wisselen.

Moderne technologie van vandaag zoals Microsoft PowerApps stelt ook kleine organisaties in staat om eigen apps te hebben die zorgen voor betere informatieuitwisseling en een stap zijn naar een papierloze werkomgeving. Maak daarom snel kennis met apps die goedgekeurd zijn door gebruikers.

Doelgroep

Webinar voor professionals uit bouw en installatie verantwoordelijk voor ERP en digitale transitie, zaakvoerders, projectleiding, werfleiding, serviceverantwoordelijken en IT-managers

Registreer hier voor de inspiratiesessie van donderdag 27/01 van 12u00 tot 12u30

https://www.astena.be/nl/event/moderne-bouwapps-7-praktijkvoorbeelden/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/688225/astena-n-v