Informatieavond over 3D-technologie in de wegenbouw

Gepubliceerd op 18-05-2016 10:34

UPDATE > VlaWebo Oost Vlaanderen heeft gemeld dat onderstaande informatieavond tijdelijk geanuleerd is en op later tijdstip zal worden ingepland! Later meer hierover.

VlaWeBo Oost-Vlaanderen organiseert een leerrijke informatieavond over 3D-technologie in de wegenbouw. Aansluitend volgt er een boeiend panelgesprek. Het thema van deze discussie: spreken over de verschillende ruimtelijke en geografische technologieën in de wegenbouw. Wat zijn de uitdagingen, opportuniteiten en de beperkingen voor jouw bedrijf.

foto: 3D appartuur op graafmachine - Digpilot.be foto: 3D appartuur op graafmachine - Digpilot.be

Vernieuwende technologieën zoals GPS-technologie en 3D-machinebesturing vonden hun ingang in de wegenbouwsector. Het brengt een verhoogde efficiëntie en een prachtig resultaat, maar vereist tevens een goede organisatie en zeker ook een nuchtere kijk op de realiteit.

Wat doen de regelgevende overheden? Hebben opdrachtgevers andere verwachtingen? Passen studiebureaus hun projectplannen aan? Hebben machinisten genoeg achtergrondinformatie? Is er binnen deze digitale wereld nog voeling met de realiteit? Hoe organiseer je jouw firma om er het maximale uit te halen?

Panelgesprek

Na de inleidende voorstelling over de 3D-technologieën - opgang, kenmerken en toepassingen - hebben verschillende panelleden een leuke en interactieve discussie over de uitdagingen, opportuniteiten en beperkingen van de steeds vernieuwende wegenbouwwerf.

Praktisch

Woensdag 1 juni 2016 • onthaal 18u30 • start 19u00 • panelgesprek 20u30 • netwerkdrink 21u30

Huis van de Bouw • Tramstraat 59, 9052 Zwijnaarde

Doelgroep: aannemers wegenbouw, studiebureaus en openbare besturen

 

Meer info en inschrijven via:

www.confederatiebouw.be/oostvlaanderen/agenda/agendadetails.aspx?no_reference=06016520