Alle HD-PE gras- en grindplaten van Insulco in nieuwe catalogus

Gepubliceerd op 24-03-2016 09:57

Met de Ritter platen en welgekende honingraatstructuur was Insulco, meer dan 25 jaar geleden, de allereerste in België die het concept van polyethyleen gras- en grindplaten introduceerde. Ondertussen vervoegden nieuwe platen het gamma van stabiliserende oplossingen, welke overzichtelijk aan bod komen in de nieuwe catalogus speciaal besteed aan dit type oplossing.

nieuwe catalgusnieuwe catalgus

Een bewezen kwaliteit

Een geslaagde formule en een succesverhaal, want tal van uitgevoerde projecten door de jaren heen, bewijzen de betrouwbaarheid die Insulco met zijn unieke platen aanbiedt. Niet enkel dankzij de kwaliteit van de gebruikte Polyethyleen maar tevens dankzij de structuur en specifieke verbindingen van de Ritter platen hebben ze weerstanden die van 100 tot 400 t/m² gaan! Ze bieden een duurzaamheid op lange termijn voor alle toepassingen en weersomstandigheden dankzij hun UV- en vries bestendigheid tot -20°c.

Dankzij het brede gamma aan platen kan u voor elk project, met één enkele partner, de plaat vinden die het best zal passen. Een team van specialisten met veel ervaring kan u hierbij adviseren.

Wenst u een staal te ontvangen of bent u nieuwsgierig om de platen te zien in een toepassing, dan kan u steeds de firma contacteren of de website www.geodal.be te raadplegen.

Download de nieuwe catalogus

www.insulco.bewww.wegenbouw.be/bedrijven/329107/home/insulco-b-v-b-a
parking met Ritter grasplatenparking met Ritter grasplaten
Gravelgrid grindplaatGravelgrid grindplaat