vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature mekanieker - Hoogmartens Wegenbouw

Publicatiedatum: 16-01-2020 22:01
regio Oudsbergen - bij Hoogmartens Wegenbouw

Vacature:

Mekanieker

Grenzen verleggen doe je niet alleen

Doorgroeimogelijkheden! -  Gevarieerde job binnen een aangename bedrijfscultuur - Uitdagende functie

Zin om mee te sleutelen aan de weg naar de toekomst? We zoeken een enthousiaste mekanieker! Ben je ook gebeten door de automechanica-microbe? Kan je op basis van jouw technische kennis en ervaring
snel de juiste diagnoses stellen en onderhoud en hertellingswerkzaamheden vervolgens correct uitvoeren?

Ben je van nature gestructureerd en nauwkeurig met een oog voor kwaliteit? Beschik je over een flexibele ingesteldheid qua werkinhoud en zijn veiligheid, stiptheid en netheid voor jou een prioriteit? Heb je
een gezonde dosis praktisch inzicht en een hands-on mentaliteit, en ben je bovendien een echte plantrekker?

Heb je een rijbewijs B, minimaal een A2-diploma autotechnieken, elektro- of automechanica en ben je bereid om je te specialiseren in wegenbouwmachines? Misschien heb je zelfs al enkele jaren ervaring in een gelijkaardige job?

Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler met zin voor initiatief?
Dan is deze job zeker iets voor jou!

Als mekanieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van vrachtwagens, bestelwagens en machines.

Je voert op zelfstandige wijze zowel het preventief onderhoud als de herstellingen uit. Je doet kwalitatieve verbetervoorstellen op basis van je ervaring en kennis.

Ook het basisonderhoud aan gereedschappen en installaties valt onder jouw bevoegdheid. Je staat onmiddellijk paraat voor dringende herstellingsinterventies op de werven. Daarnaast sta je in voor het testen, afstellen en de keuring van de voertuigen.

Jouw werkplek is altijd spik en span! Je hebt een hekel aan wanorde en brengt graag zoveel mogelijk structuur en overzicht in jouw atelier. Zo houd je een goed en up-todate overzicht.

Wil je ons gedreven team vervoegen? Mail naar vacatures@hoogmartens.be.
Hopelijk tot binnenkort!

 

WERKEN BIJ EEN DYNAMISCH BEDRIJF DAT STEUNT OP ERVARING EN OOG HEEFT VOOR VERNIEUWING?
Hoogmartens is een bekend familiebedrijf en al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van wegeninfrastructuur.
Niet enkel in opdracht van overheden, maar eveneens voor industrie, bouw en nutsvoorzieningen. Het hart van deze onderneming zijn de toegewijde medewerkers die dankzij hun ervaring en knowhow de kwaliteit naar een hoog niveau tillen.
De kracht is de visie van de bedrijfsleiding die deze ervaring aanvult met technologische vernieuwingen, een modern machinepark en uitbreidingen naar Nederland en Wallonië. Daardoor is de onderneming de laatste jaren uitgegroeid tot een echte allround wegenbouwer.

www.hoogmartens.be
vacature, mekanieker, Oudsbergen,
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties