vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature werfleider - Colas Belgium

Publicatiedatum: 06-08-2019 17:42
regio Brussel - Antwerpen - Luik - bij Colas Belgium

Vacature:

Werfleider | Regio Brussel  - Regio Antwerpen – Regio Luik

Bedrijf

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, Wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Zo zijn wij een van de grootste spelers op de markt in België wat de aanleg betreft van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt in België ruim 1000 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid en bekwaamheid, de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen.

Functiebeschrijving

Als Werfleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie van één of meerdere werven/projecten. Je staat in voor de werkvoorbereiding, de analyse van bestek en plannen en het maken van verantwoorde keuzes bij de uitvoeringsmogelijkheden van het project en de planning van zowel personeel als materieel. In samenspraak met de dienst aankoop ben je als werfleider betrokken bij het inkoopbeleid en de keuze van de eventuele onderaannemers. Verder ben je verantwoordelijk voor de gehele technische en financiële opvolging van de werf in uitvoering. Je zorgt ervoor dat de werken uitgevoerd worden volgens de gestelde eisen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en waakt erover dat de werven opgeleverd worden binnen de vooropgestelde planning en het voorziene budget.

Profiel

Je beschikt over een diploma Bachelor, Industrieel -of Burgerlijk ingenieur richting bouwkunde / landmeten (of een andere technische richting), alsook over een aantal jaar relevante ervaring in de wegenbouw.

Naast een goede kennis van de MS Office programma’s zijn sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden en teamspirit van cruciaal belang.

Je bent stressbestendig, flexibel en hebt verantwoordelijkheidszin.

Daarnaast denk je klantgericht, en ben je organisatorisch sterk.

Een goede kennis Frans is een plus.

Wij bieden

Binnen een jonge en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België alsook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Contact

Interesse? 
Neem dan contact op met onze HR dienst

of
Solliciteer onderaan:

https://colas.hr-technologies.com/content/jobpage.asp?a=DETAIL&jdkid=116&l=DUTCH
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties