vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature boekhouding - Colas Belgium

Publicatiedatum: 06-08-2019 17:34
regio Brussel - bij Colas Belgium Hoofdzetel

Vacature:

Boekhouding | Hoofdzetel

Bedrijf

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, Wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Zo zijn wij een van de grootste spelers op de markt in België wat de aanleg betreft van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt in België ruim 1000 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid en bekwaamheid, de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen.

Functiebeschrijving

Als boekhoud(st)er maak je deel uit van het Finance team voor onze hoofdzetel. Je staat in voor de aanmaak van (nieuwe) klanten, leveranciers en het materieel in onze database. Verder analyseer je de kost en aankoop van onze groep, je volgt klanten en leveranciers verder op en beheert de thesaurie van Colas Belgium. Je beheert de bankenrelaties en de bancaire bevoegdheden. Eveneens sta je mee in het gebruik en beheer van de kredietverzekering.

Profiel

Je hebt een bachelor in boekhouding of in een andere financiële richting

Een eerste werkervaring is een pluspunt

Je hebt zin voor verantwoordelijkheden en beschikt over de nodige inzet.

Je bent team-minded en bent communicatief

Je hebt een zeer goede kennis Frans

Je hebt een goede kennis MS Office (Excel) 

Wij bieden

Binnen een jonge en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België alsook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

Contact

Interesse? 
Neem dan contact op met onze HR dienst

of
Solliciteer onderaan:

https://colas.hr-technologies.com/content/jobpage.asp?a=DETAIL&jdkid=128&l=DUTCH
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties