vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature calculator - Colas Belgium

Publicatiedatum: 06-08-2019 17:31
regio Brussel - bij Colas Belgium Agentschap Centrum

Vacature:

Calculator | Agentschap Centrum

Bedrijf

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, Wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Zo zijn wij een van de grootste spelers op de markt in België wat de aanleg betreft van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt in België ruim 1000 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid en bekwaamheid, de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen.

Functiebeschrijving

Na een inwerkperiode bereken je op basis van meetstaten en lastenboeken de kostprijs van onze wegenisprojecten. Je analyseert bestekken en plannen, onderhoudt contacten met leveranciers, onderaannemers en openbare besturen en maakt begrotingen op. Je stelt het volledige calculatiedossier en de uitgaande offerte op en zorgt voor een efficiënte dossieroverdracht binnen het projectteam. Je zal ook deel uitmaken van het team dat werkt rond de grote aanbestedingen.
 

Profiel

Je ben een ingenieur bouwkunde (industrieel / burgerlijk of in een technische richting) met een eerste relevante ervaring.

Nederlandstalig met een basiskennis van het Frans

Sterk in plannen en organiseren, zin voor initiatief, flexibel ingesteld, analytisch, stressbestendig, oog voor details, nauwkeurig werken

Kennis van bouwmaterialen, berekeningen en rendementen

Wij bieden

Binnen een jonge en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België alsook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Contact

Interesse? 
Neem dan contact op met onze HR dienst

of
Solliciteer onderaan:

https://colas.hr-technologies.com/content/jobpage.asp?a=DETAIL&jdkid=118&l=DUTCH
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties