vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature assistent toezichter - statutair - Stad Leuven

Publicatiedatum: 10-07-2019 10:06
regio Leuven - bij Stad Leuven

Vacature:

Leuven. Eeuwenoud, springlevend! Dagelijks staan ongeveer 1200 gemotiveerde medewerkers klaar voor inwoners, bezoekers en bedrijven. Een boeiende uitdaging waaraan ook jij kan meewerken!

Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar:

Assistent-toezichter - statutair

Voor de directies Ruimtelijke Ontwikkeling en Data- en Facilitair Beheer leggen we een statutaire wervingsreserve aan voor de functie assistent-toezichter. De eerste invulling uit de reserve zal zijn voor de directie Data- en Facilitair Beheer, studiedienst gebouwen.

Als assistent-toezichter voor de directie Data- en Facilitair Beheer volg je de werken aan gebouwen in eigendom van de stad op. Op vraag van de leidend ambtenaar, de collega die de leiding en de controle op de uitvoering van de overheidsopdracht op zich neemt, voer je controles uit op onder andere opmetingen, het dagboek der werken, de kwaliteit van de uitgevoerde werken en spreek je aannemers aan wanneer er zaken niet in orde zijn. Je schat zelf in welke zaken je zelf aanpakt en wanneer je de leidend ambtenaar op de hoogte brengt. Daarnaast kijk je de vorderingsstaten van aannemers na en zie je toe op de veiligheid op de werven.

Voor de directie Ruimtelijke Ontwikkeling volgt de assistent-toezichter de werken van de nutsmaatschappijen op voor de aan hem/haar toegewezen regio. Je bent hiervoor dagelijks op de werf om toe te kijken of alles volgens plan verloopt en rapporteert aan de leidend ambtenaar. Ook klachten van burgers volg je op. Als assistent-toezichter steek je de handen uit de mouwen, je bent ongeveer 95 procent van de tijd aanwezig op de werven.

Profiel:

Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs en een rijbewijs B (bij indiensttreding). Daarnaast heb je een eerste ervaring in de wegenbouw of algemene bouwsector. Je hebt een hands-onmentaliteit en denkt steeds oplossingsgericht. Je communiceert vlot, bent klantgericht en werkt nauwgezet en zelfstandig.

Interesse?

Wil je de uitdaging aangaan? Aarzel dan niet en surf naar www.leuven.be/vacatures voor meer informatie en voor het verplichte sollicitatieformulier. Solliciteren kan tot en met 7 augustus 2019.

Het mondeling gedeelte met case vindt plaats op 5 september 2019. Het mondeling gedeelte met case wordt mogelijk voorafgegaan door een cv-screening.

Bij stad Leuven voeren wij een inclusief personeelsbeleid waarbij we overtuigd zijn van de rijkdom van het uniek zijn van iedere medewerker. Daarom selecteren wij kandidaten op basis van hun talenten, competenties en goesting om bij te dragen tot Leuven Eeuwenoud, Springlevend!

https://www.leuven.be/vacatures
vacature, toezichter, Leuven, wegenbouw, bouw, job, statutair, assistent
vorige    overzicht   

advertenties

advertenties