vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature projectleider - Herbosch-Kiere - IGV

Publicatiedatum: 31-01-2019 16:11

regio Kempen / Limburg - bij Herbosch-Kiere

Vacature:

Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

 

 

 

 

 

Projectleider

Herbosch-Kiere is een aannemer van waterbouwkundige werken in Europa met zetel te Kallo (Linkeroever Antwerpen). Wij maken deel uit van Eiffage Benelux, een sterke en gediversifieerde groep met meer dan 3.500 medewerkers in de Benelux. De vele projecten en disciplines binnen de groep Eiffage, geven je maximale ontplooiingskansen en doorgroeimogelijkheden. Momenteel zoeken wij voor onmiddellijke aanwerving een

INGENIEUR BOUWKUNDE voor PROJECTLEIDING in regio Kempen / Limburg

Functie:

Je zorgt voor de praktische werfopvolging en staat in voor de coördinatie en controle van de werken uitgevoerd door eigen werknemers en onderaannemers. Hiernaast sta je eveneens in voor de dagelijkse technische en administratieve leiding van een project m.i.v. het implementeren van het algemene beleid op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

Profiel: Je genoot een bouwkundige opleiding (Burgerlijk of Industrieel Ingenieur Bouwkunde) en vertoont een bijzondere interesse voor waterbouwkundige werken. Je hebt zin voor organisatie, werkt nauwkeurig en kan goed functioneren in teamverband. Je hebt perfecte kennis van de Nederlandse taal, goede noties van Engels en Frans en kan vlot werken met de meest gangbare PC-toepassingen.

Aanbod: Wij bieden jou een gevarieerd takenpakket in een solide bedrijf en een competitief salaris aangevuld met een uitgebreid pakket extra legale voordelen (groepsverzekering, invaliditeitsverzekering, hospitalisatieverzekering, een bedrijfswagen, IPhone, maaltijdcheques, ecocheques e.a.)

Contact: Herbosch-Kiere nv - T.a.v. Nastenka Buzon – Haven 1558 – Sint-Jansweg 7 - B-9130 Kallo

nastenka.buzon@eiffage.com T 03/570.04.81 F 03/575.03.10 GSM 0471/913.723

www.herbosch-kiere.be/node/279
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties