vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature werfleiders regio Limburg - Willemen Infra Oost

Publicatiedatum: 02-12-2018 21:37
regio Limburg - bij Willemen Infra Oost

Vacature

WERFLEIDERS (REGIO LIMBURG)

Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen de Infra-afdeling van Kumpen, Aswebo en Aannemingen Van Wellen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep.

Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur.

Functie:

Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Je ziet toe op de veiligheid op de werf. Je geeft leiding aan meerdere ploegen. Als werfleider rapporteer je aan de projectleider met wie je een open communicatie hebt.

Profiel:

Je genoot een hogere opleiding bouwkunde en beschikt over tenminste 3 jaar ervaring als werfleider in de uitvoering van middelgrote en grote projecten. Je bent sterk in het plannen van werkzaamheden en beschikt over een goed technisch inzicht. Je bent vlot in de omgang en in het overleg met klanten en leveranciers. Je bent dynamisch en flexibel en beschikt over goede leidinggevende en organisatorische vaardigheden. Je kan vlot werken met een pc. Een praktische beheersing van het Frans is een pluspunt.

Aanbod:

Je komt te werken in een team van collegiale, gemotiveerde en creatieve vakmensen die van aanpakken weten. Binnen onze onderneming is er ruimte voor persoonlijke groei en ondernemerschap. Voor deze functie wordt een attractief salaris geboden met extra legale voordelen, maaltijdcheques en een firmawagen.

Meer info? Bel Jeroen Evens - HR - gsm 0473/95.21.54

Solliciteer voor deze vacature:

https://www.willemen.be/nl/vacature/werfleiders-regio-limburg
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties