vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature junior legal counsel - Colas Belgium

Publicatiedatum: 06-11-2018 11:21
regio Brussel - bij Colas Belgium

Vacature:

Junior legal counsel (M/V)

Nummer 1 IN WEGENBOUW

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, Wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Zo zijn wij een van de grootste spelers op de markt in België wat de aanleg betreft van stadkernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt in België ruim 1000 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid en bekwaamheid, de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen.


Voor onze hoofdzetel te Brussel zijn we op zoek naar een: Junior legal counsel (M/V)

Functieomschrijving:

Als junior legal counsel kom je onze juridische dienst versterken. Onder de verantwoordelijkheid van de juridisch directeur bied je ondersteuning aan de leden van het juridisch team.
Je bent betrokken bij verschillende taken van de juridische dienst, vooral bij de analyse en het beheer van contracten binnen de sector van openbare werken.

Gezocht profiel:

Je behaalde een Masterdiploma rechten en hebt  een eerste ervaring in openbare werken

Je hebt een zeer goede kennis van MS Office en een goede kennis van het Frans en van het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.

Je kan meerdere taken parallel opvolgen en beheren.

Je hebt een uitstekende omgang met mensen, kan de prioriteiten goed beheren en werkt goed georganiseerd.

Verder heb je een groot vertrouwelijkheidsgevoel en ben je assertief.

Ons aanbod:

Binnen een jonge en dynamische werksfeer bieden wij u een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België alsook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met onze HR-dienst:

job@colas.be 

02/482.06.37

www.colas.be
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties