vacature gietasfaltarbeider - Willemen Infra West - IGV

Gepubliceerd op 27-09-2018 11:29

regio Blankenberge - bij Willemen Infra West

Vacature:

Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

 

 

Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen.

WILLEMEN INFRA beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd.

Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin.

We zijn op zoek naar aanvulling van een bestaande ploeg uit Blankenberge. De camionette vertrekt vanuit Blankenberge.

Functie

U wordt tewerkgesteld als gietasfaltarbeider bij werven verspreid over Vlaanderen. Je bent verantwoordelijk voor het aanbrengen van gietasfalt op verscheidene plaatsen binnen verschillende projecten. Gietasfalt is een waterdicht type asfalt dat wordt toegepast als verharding op parkeerdaken, brugdekken, voet- en fietspaden, etc. U vertrekt dagelijks met het firmavervoer van thuis naar de werf en omgekeerd. Als gietasfaltarbeider presteer je vaak overuren en werk je soms 's nachts, in het weekend en tijdens het bouwverlof. Eventuele overuren worden gerecupereerd tijdens de winterperiode. De job is fysiek belastend waardoor je dus geen rug- of lichamelijke problemen mag hebben. 

Gietasfalt is een mengsel van steenslag, zand, vulstof, bitumen. De mengverhouding van deze componenten is verschillend dan die van het gewone asfalt. Door zijn specifieke samenstelling is gietasfalt bij zijn normale verwerkingstemperatuur (meestal tussen 200 en 230°C) half vloeibaar. Ook is het, door het gebrek aan holle ruimten in de opbouw van het mengsel, als waterdicht te beschouwen. De verwerking gebeurt zowel machinaal als met de hand, naargelang het type toepassing (grootte, toegankelijkheid, belastbaarheid van het draagvlak, …).

Via volgende video kan u waarnemen hoe een functie als gietasfaltarbeider eruitziet: https://www.youtube.com/watch?v=IgoqCZUYd9s

Profiel

Je draagt veilig en kwaliteitsvol werken hoog in het vaandel (verwerkingstemperatuur gietasfalt ligt tussen 200 en 230°)

Ervaring in een gelijkwaardige functie is een pluspunt, doch niet noodzakelijk

Er is een interne opleiding voorzien

Je beschikt over rijbewijs B om bij afwezigheid van de college zelf met de camionette naar de werf te kunnen rijden

Rijbewijs C is een extra troef om bij afwezigheid van de college zelf met de camion naar de werf te kunnen rijden

Je woont in de regio Blankenberge

Je kan fysiek belastend werk aan (het werk is soms zwaar en fysiek belastend)

Je bent flexibel naar werktijden (je moet vaak overuren presteren)

Je kan zelfstandig, in team en nauwkeurig werken

Je hebt een stabiel werkverleden of je bent een starter

Aanbod

U komt terecht in een bedrijf met een vooruitziend beleid en toffe werksfeer in een relatief klein team gietasfaltarbeiders

Grote zelfstandigheid

Voltijdse tewerkstelling in de bouw

Loon naar ervaring en competenties

Een gevarieerde job

Uitdagende projecten binnen een stabiel en groeiend bedrijf

Een aangename werksfeer

Firmavervoer

Hospitalisatie- en groepsverzekering bouwsector

Interesse

Heeft u interesse? Aarzel dan niet om online te solliciteren!

Voor meer informatie over de vacature kan u telefonisch contact opnemen met de personeelsdienst op het nummer 09/321.22.54. 

Solliciteer voor deze vacature:

https://www.willemen.be/nl/vacature/gietasfaltarbeider-blankenberge
vorige    overzicht   volgende