vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature buizenleggers rioleringswerken regio Limburg - Willemen Infra Oost

Publicatiedatum: 11-09-2018 07:15
bij Willemen Infra Oost te Hasselt

Vacature:

BUIZENLEGGERS RIOLERINGSWERKEN (REGIO LIMBURG)

Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen de Infra-afdeling van Kumpen, Aswebo en Aannemingen Van Wellen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep.

Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur.

Functie

Samen met je ploegmakkers sta je in voor het plaatsen van nieuwe rioleringsbuizen over gans Limburg.

Profiel

Wij zijn op zoek naar gedreven en gemotiveerde buizenleggers die zelfstandig kunnen werken.

Je bent leergierig en ambitieus en wil deel uitmaken van onze topteams!

Aanbod

Je maakt deel uit van een van de meest toonaangevende bouwbedrijven van het land. Je werkt in een team van collegiale, gemotiveerde en creatieve vakmensen die van aanpakken weten en die jou zullen bijstaan om je job op een professionele manier tot een goed einde te brengen. Binnen onze onderneming is er ruimte voor persoonlijke groei en ondernemerschap. Voor deze functie wordt een attractief salaris geboden.

Solliteren:

https://www.willemen.be/nl/vacature/buizenleggers-rioleringswerken-regio-limburg
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties