vacature junior aankoper - Colas Belgium - IGV

Gepubliceerd op 07-09-2018 09:46

bij Colas Belgium te Brussel

Vacature:

Deze vacature werd ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

JUNIOR AANKOPER

Nummer 1 IN WEGENBOUW

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, Wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Zo zijn wij een van de grootste spelers op de markt in België wat de aanleg betreft van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt ruim 1000 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid en bekwaamheid, de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen. 

Momenteel zijn we op zoek naar: Junior Aankoper (m/v)

Functieomschrijving:

Als Junior Aankoper ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze aankoopafdeling.
Je hanteert en definieert de Colas aankooppolitiek in overeenstemming met de strategie en ontwikkelingsobjectieven. Je actiedomein betreft alle aankopen gaande van: materialen, onderaannemingen, huurcontracten, energie, materieel,...

Je onderhandelt de voorwaarden en de prijs, stelt de contracten op en dit in nauwe samenwerking met de werfleiding en/of de directeurs. Je hebt tevens oog voor markt- en productontwikkelingen. Je creativiteit bezorgt Colas steeds de beste prijs op de markt!

Verder verzeker je de coördinatie tussen de agentschappen op vlak van aankopen en coördineert de acties rond uitwisseling van informatie betreffende leveranciers en opportuniteiten. Dit zowel op regionaal als nationaal niveau.

Als laatste ga je na als de offertes voldoen aan de gestelde eisen rond kwaliteit, veiligheid en milieu. Ja kantoor is in de hoofdzetel van de groep te Brussel gelegen. Een verplaatsing naar onze verschillende vestigingen in Wallonië en Vlaanderen zijn zeker mogelijk.

Gezocht profiel:

Je bezit een masterdiploma, liefst technisch of commercieel georiënteerd. Een eerste werkervaring als aankoper is zeker een plus. Je bent tweetalig Nederlands-Frans en beschikt over een vlotte kennis van de Engelse taal. Als laatste ben je een geboren onderhandelaar die sterk is in het opbouwen van langetermijnrelaties met leveranciers/onderaannemers. Verder ga je planmatig en accuraat te werk, ben je resultaatgericht en heb je zin voor initiatief.

Ons aanbod:

Binnen een jonge en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België alsook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met onze HR-dienst:

job@colas.be 

02/482.06.37

www.colasbelgium.be
vorige    overzicht   volgende