vacature HR Officer Hasselt - Willemen Infra - IGV

Gepubliceerd op 05-09-2018 09:24

bij Willemen Infra te Hasselt

Vacature:

Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

 

 

TWEETALIGE HR OFFICER (HASSELT)

Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen de Infra-afdeling van Kumpen, Aswebo en Aannemingen Van Wellen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep.

Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur.

De Business Line Willemen Infra omvat de bedrijven Kumpen nv (Riool Renovatietechnieken) - Hasselt, Mobilmat nv - Brugge, Vandamme-Madoe nv - Brugge en Willemen Infra nv (Hasselt, Fleurus, Villers-le-Bouillet, Kapellen en Drongen) en Kogamat nv - Hasselt. In totaal zo'n 1.050 medewerkers op heden. Het HR team van de BL Willemen Infra telt 9 medewerkers. Verplaatsingen naar de andere regio's voor vergaderingen, opleidingen, … komt af en toe voor.  

Functie: HR Officer met standplaats Hasselt

Je komt terecht in een HR team, waar je samen instaat voor de verdere uitbouw en invulling van een professionele HR-organisatie. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het voeren van een foutloze personeelsadministratie en payroll van zo'n 260 medewerkers (uitzendkrachten inbegrepen). Operationeel werk schrikt je dus niet af. 

Verder sta je in voor de rekrutering (via networking, sociale media, jobbeurzen, vdab, CVWarehouse, …), selectie en onthaal van arbeiders en bedienden. Hiertoe bent u zeer flexibel naar werktijden toe. U ontvangt sollicitanten ook 's avonds (17u/18u). In hoogconjunctuur kan dat bijna dagelijks zijn. Je bent tevens de contactpersoon voor Limburgse scholen en universiteiten m.b.t. de schoolstagiairs. Daarnaast initieert u en neemt u actief deel aan diverse HR projecten.

Samen met 1 HR collega zijn jullie op kantoor Hasselt verantwoordelijk voor zo'n 260 medewerkers: 220 medewerkers (140 arbeiders en 80 bedienden) van Willemen Infra regio Oost + Sud en 40 medewerkers (28 arbeiders en 12 bedienden) van Kumpen nv (Riool Renovatietechnieken). Het kan voorkomen dat u één dag om de twee weken dient te werken vanuit kantoor Fleurus (regio Charleroi).

U rapporteert aan de Senior HR Business Partner die zelf maar 1 dag per week aanwezig is op de site. Jullie moeten dus zeer zelfstandig kunnen werken en initiatieven nemen.

Voltijdse job (deeltijds niet bespreekbaar).

Profiel

Je genoot een hogere opleiding met een human resources specialisatie (absolute must) en je hebt al een 3-tal jaren relevante ervaring in een gelijkaardige functie. Naast jouw kennis van HR-systemen en tools stellen jouw gedrevenheid, punctueel zijn, flexibiliteit, zin voor initiatief en doorzettingsvermogen je in staat om vernieuwing uit te dragen doorheen de organisatie. Je kan conceptueel denken en je combineert dit met een hands-on attitude. Je weet mensen te overtuigen vanuit werkbare oplossingen en inhoud. Jouw goede sociale vaardigheden, in combinatie met de nodige discretie en diplomatie, stimuleren samenwerking en overleg. Vanuit je opleiding of werkervaring heb je alvast een goede kennis van sociale wetgeving, de (bouw) sectorspecifieke regels en de software van het sociaal secretariaat Dienstbetoon kan je on the job aanleren. Goede tweetaligheid (NL+FR, gesproken én geschreven) is een vereiste gezien onze afdelingen in Fleurus en Villers-le-Bouillet. U bent het HR aanspreekpunt voor onze Franstalige collega's.

Aanbod

Wij bieden je een veelzijdige uitdaging met verantwoordelijkheden in één van de meest toonaangevende wegenbouwbedrijven van het land. Een opleidingspakket op maat en een goede loopbaanbegeleiding zijn voorzien en dit in een omgeving waar kwaliteiten en inzet gewaardeerd worden. Binnen onze onderneming is er ruimte voor persoonlijke groei en ondernemerschap. Voor deze functie wordt een attractief salaris geboden.

Interesse

Heeft u interesse? Aarzel dan niet om online te solliciteren!

Voor meer informatie over de vacature kan u telefonisch contact opnemen met de Senior HR Business Partner Dirk Herman op het nummer 0476/42.83.00

Kandidaten worden verzocht rechtstreeks te solliciteren bij ons bedrijf.

https://www.willemen.be/nl/vacature/tweetalige-hr-officer-hasselt
vorige    overzicht   volgende