vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature werfleider - glijbekisting - Colas Belgium

Publicatiedatum: 09-08-2018 11:30
bij Colas Belgium te Brussel

Vacature:

Werfleider - glijbekisting  (M/V)

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, Wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Zo zijn wij een van de grootste spelers op de markt in België wat de aanleg betreft van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt in België ruim 1000 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid en bekwaamheid, de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen.

 

Werfleider - glijbekisting  (M/V)

Functieomschrijving
Als Werfleider betonwerken zorg je voor de uitvoering en de afhandeling van diverse, betongerichte wegenisprojecten. Je zorgt voor de planning & organisatie van je werven en volgt alles nauwgezet op. Je geeft leiding aan de ploegbaas en de arbeiders op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

 

Profiel
° Je beschikt over een diploma Bachelor, Industrieel -of Burgerlijk ingenieur richting bouwkunde / landmeten (of een andere technische richting).
° Naast een goede kennis van de MS Office programma’s zijn sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden en teamspirit van cruciaal belang.
° Je bent stressbestendig, flexibel en hebt verantwoordelijkheidszin.
° Daarnaast denk je klantgericht, en ben je organisatorisch sterk.
° Een goede kennis Frans is een plus.

 

Aanbod
Binnen een jonge en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België alsook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Solliciteren:

job@colas.be

https://www.colas.be/nl/human-resources/vacatures/alle/456-werfleider-bekisting
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties