vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature nationaal co├Ârdinator - burgerlijke Bouwkunde - Colas Belgium - IGV

Publicatiedatum: 05-07-2018 10:52

bij Colas Belgium te Brussel

vacature:

Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

 

 

Nationaal co├Ârdinator - Burgerlijke Bouwkunde (M/V)

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, Wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Zo zijn wij een van de grootste spelers op de markt in Belgi├ź wat de aanleg betreft van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt in Belgi├ź ruim 1000 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid en bekwaamheid, de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen.

 

Nationaal co├Ârdinator ┬ľ Burgerlijke Bouwkunde (M/V)

Functieomschrijving
Als Co├Ârdinator ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de activiteiten burgerlijke bouwkunde. Dit zowel inhoudelijk (windmolens, tunnels, bruggen, kunstwerken ┬ů) als geografisch (over heel Belgi├ź).
Als co├Ârdinator burgerlijke bouwkunde heb je als doel ons marktaandeel te vergroten en de rentabiliteit te bewaken. Je bouwt een competent team uit en stuurt dit aan. Je superviseert ook decentrale teams gelegen te Zolder en Crisn├ęe.

 

Profiel
┬░ Je bent een gemotiveerde en dynamische industrieel ingenieur of burgerlijk ingenieur bouwkunde met een bewezen ervaring (10 jaar) in stabiliteit/ burgerlijke bouwkunde/ kunstwerken, waaronder ook een aantal jaren (3 jaar) in een leidinggevende functie.
┬░ Je hebt ervaring met project management en budgetteringen.
┬░ Je hebt een gezonde ambitie en bent ondernemend om onze dienst burgerlijke bouwkunde verder uit te bouwen.
┬░ Je bent flexibel naar verplaatsingen over heel Belgi├ź.
┬░ Je hebt een goede kennis Frans en kennis van onze tekenprogramma┬ĺs (Autocad, Allplan, ┬ů.)

 

Aanbod
Binnen een jonge en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in Belgi├ź alsook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Solliciteren: job@colas.be

https://www.colas.be/nl/human-resources/vacatures/alle/451-nationaal-cooerdinator-burgerlijke-bouwku
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties