vacature asfaltarbeider regio Meerhout - Willemen Infra - Aswebo - IGV

Gepubliceerd op 03-06-2018 22:35

bij Willemen Infra West te Drongen

Vacature:

Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

ASFALTARBEIDER - WEGENWERKER REGIO MEERHOUT

Bedrijfsinfo

Willemen groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur.

Willemen Infra regio West (tot voor kort Aswebo), gelegen te Drongen, is een bedrijf actief in wegeniswerken. Willemen Infra nv is de nieuwe naam van de gefuseerde bedrijven Aswebo nv - Drongen, Aannemingen Van Wellen - Kapellen en Kumpen Infra - Hasselt/Fleurus. Business Line (BL) Willemen Infra omvat Willemen Infra nv + Mobilmat nv - Brugge + Vandamme-Madoe nv - Brugge en Kumpen (Rioolrenovatietechnieken) nv - Hasselt.

Bij Willemen Infra regio West (wegenbouwer en beton- en asfaltproducent) leggen we ons ook toe op civiele werken en recycling van asfalt- en betonpuin. Dat maakt van de Willemen Infra dé onbetwiste full service partner voor alle wegen- en bouwwerken.

Aswebo is momenteel nog op zoek naar een extra arbeider voor onze ploeg uit Meerhout. De camionette vertrekt vanuit Meerhout.

Functie

U wordt tewerkgesteld als asfaltarbeider bij werven verspreid over Vlaanderen. Je bent verantwoordelijk voor het aanbrengen van asfalt op verscheidene plaatsen binnen verschillende projecten. U wordt opgehaald met het firmavervoer van thuis naar de werf en omgekeerd. Als asfaltarbeider presteer je soms overuren en werk je soms 's nachts, in het weekend en tijdens het bouwverlof. Eventuele overuren worden gerecupereerd tijdens de winterperiode. De job is fysiek belastend waardoor je dus geen rug- of lichamelijke problemen mag hebben.

Aanbod

U komt terecht in een bedrijf met een vooruitziend beleid

Grote zelfstandigheid

Voltijdse tewerkstelling in de bouw

Loon naar ervaring en competenties

Een gevarieerde job

Uitdagende projecten binnen een stabiel en groeiend bedrijf

Een aangename werksfeer

Firmavervoer

Hospitalisatie- en groepsverzekering

 

Vereisten

Je draagt veilig en kwaliteitsvol werken hoog in het vaandel.

Ervaring in een gelijkwaardige functie is een pluspunt.

Je beschikt over Rijbewijs B

Je woont in de regio Meerhout

Je kan fysiek belastend werk aan (het werk is soms zwaar en fysiek belastend)

Je bent flexibel naar werktijden (je moet soms overuren presteren)

Je kan zelfstandig, in team en nauwkeurig werken

Je hebt een stabiel werkverleden

 

Voor meer informatie over de vacature kan u telefonisch contact opnemen met de personeelsdienst op het nummer 09/321.22.54.

Solliciteren:

https://www.willemen.be/nl/vacature/asfaltarbeider-wegenwerker-regio-meerhout-aswebo
vorige    overzicht   volgende