vacature wegenwerkers, buizenleggers, grondwerkers diverse regio - Aswebo - IGV

Gepubliceerd op 10-04-2018 11:28

bij Aswebo te Drongen voor verschillende regio's

Vacature:

Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

 

 

Bedrijfsinfo

Willemen groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur.

Aswebo werd opgericht in 1947 en is het acroniem voor Asfalt, Wegenis- en Bouwwerken. Aswebo groeide na een aantal gerichte uitbreidingen (Mobilmat, Vandamme-Madoe, Aannemingen Van Wellen, AMV Wegenbouw en Kumpen Infra) uit tot één van de meest toonaangevende aannemingsbedrijven in wegenbouw in België. Aswebo behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep. Naast de kernactiviteit als wegenbouwer, beton- en asfaltproducent leggen we ons ook toe op civiele werken en recycling van asfalt- en betonpuin. Dat maakt van de Aswebo-groep dé onbetwiste full service partner voor alle wegen- en bouwwerken.

Momenteel zoeken we wegenwerkers, buizenleggers, grondwerkers,... in verschillende regio's.

Regio's: Westende, Oostende, Gistel, Zedelgem, Diksmuide, Torhout, Oostkamp, Aalter, Lovendegem, Eeklo, Sleidinge, Merelbeke, Herzele, Moerbeke-Waas, Humbeek.

 Functie

Als wegenwerken voer je diverse werken uit (borduren zetten, huisaansluitingen, metselen, rioleringen plaatsen, grondwerken, asfaltwerken, uitschieten beton, betonwerken, bestratingswerken,e.a.).

U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies.

Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

Profiel

Flexibel zijn naar werkuren en soort taken.

Gemotiveerd zijn, niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

U beschikt over een rijbewijs B om bij ziekte of verlof van de chauffeur zelf met de camionette naar de werf te rijden. Wegenbouwwerven zijn meestal niet bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voorkennis niet vereist, wel een grote bereidheid tot leren.

 

 

Aanbod

Arbeidsovereenkomst onbepaalde duur.

Uurloon volgens barema bouw.

Werkregime: voltijds, 8u per dag (weinig overuren)

Groepsverzekering bouw, hospitalisatieverzekering bouw.

Andere voordelen in de bouw: zie http://fbz.constructiv.be

Interne opleidingen worden voorzien.

Voor meer informatie over de vacature kan u telefonisch contact opnemen met de personeelsdienst op het nummer 09/321.22.54.

Interimkantoren of andere dienstverleners hoeven geen kandidaten ongevraagd voor te stellen en/of ons te stalken. Wij verwachten dat de kandidaten spontaan solliciteren bij ons.

www.willemen.be/nl/vacature/wegenwerkers-buizenleggers-grondwerkers-woonachtig-alle-regios
vorige    overzicht   volgende