vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature buizenlegger regio Gent - Aswebo - IGV

Publicatiedatum: 20-03-2018 14:30

bij Aswebo te Drongen

Vacature

Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

BUIZENLEGGER REGIO GENT

Bedrijfsinfo

Willemen groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur.

Aswebo werd opgericht in 1947 en is het acroniem voor Asfalt, Wegenis- en Bouwwerken. Aswebo groeide na een aantal gerichte uitbreidingen (Mobilmat, Vandamme-Madoe, Aannemingen Van Wellen, AMV Wegenbouw en Kumpen) uit tot één van de meest toonaangevende aannemingsbedrijven in wegenbouw in België. Aswebo behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep. Naast de kernactiviteit als wegenbouwer, beton- en asfaltproducent leggen we ons ook toe op civiele werken en recycling van asfalt- en betonpuin. Dat maakt van de Aswebo-groep dé onbetwiste full service partner voor alle wegen- en bouwwerken.

Momenteel zijn we bij Aswebo op zoek naar buizenleggers.

Functie:

Zin om de handen uit de mouwen te steken? Ga dan aan de slag als rioollegger/ buizenlegger. Een zware klus, die start met het uitgraven van sleuven en eindigt met hun afdichting. De rioollegger creëert een ondergronds netwerk van buizen en pijpleidingen. Hij volgt hiervoor nauwgezet de bouw- en stratenplannen, en de riooltekeningen. Zo liggen de buizen op het juiste tracé – geen centimeter hoger of lager. Samen aan de slag op de werf. Als rioollegger staat u nooit alleen op de werf. De stratenmaker, wegenwerker en plaatser van nutsleidingen vergezellen u vaak. Een fikse portie teamspirit is dus noodzakelijk.

Taken: inbedding van rioolbuizen; plaatsing en verbinding van rioolleidingen; funderingstechnieken op de bodem van sleuven en bouwputten; controle van kabels en nutsvoorzieningen; lectuur van plannen en werktekeningen; voorschriften rond veiligheid en milieu. Een rioollegger zorgt ervoor dat hij een goede positie inneemt. Hij gebruikt de geschikte arbeidsmiddelen, bijvoorbeeld hulpmiddelen om zware lasten op te tillen. Verder draagt hij individuele beschermingsmiddelen zoals veiligheidsschoenen, gehoorbescherming en signalisatiekledij.

Profiel:

Flexibel zijn naar werkuren en soort taken.

Gemotiveerd zijn, niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

Omwille van het firmavervoer met de camionette woont u in de omgeving van Gent-Zeehaven. U hoeft dus niet eerst naar de zetel van het bedrijf te komen.

U beschikt over een rijbewijs B om bij ziekte of verlof van de chauffeur zelf met de camionette naar de werf te rijden. Wegenbouwwerven zijn meestal niet bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voorkennis niet vereist, wel een grote bereidheid tot leren.

Aanbod:

Uurloon volgens barema bouw

Werkregime: voltijds, 8u per dag (weinig overuren)

Groepsverzekering bouw, hospitalisatieverzekering bouw.

Andere voordelen in de bouw: zie constructiv.be

Interne opleiding voorzien.

Interesse

Meer info:  personeel@aswebo.be - telefonisch: 09 321 22 55 (Aswebo)

Heeft u interesse? Aarzel dan niet om online te solliciteren!

 

https://www.willemen.be/nl/vacature/buizenlegger-regio-gent
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties