vacature ploegbaas weg- en rioolbeheer - statutair - Stad Leuven - IGV

Gepubliceerd op 14-02-2018 15:08

bij Stad Leuven

Vacature:

De inschrijvingsperiode voor deze vacature is afgelopen.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

Leuven. Eeuwenoud, springlevend! Dagelijks staan ongeveer 1100 gemotiveerde medewerkers klaar voor inwoners, bezoekers en bedrijven. Een boeiende uitdaging waaraan ook jij kan meewerken!

Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar:

Ploegbaas weg- en rioolbeheer - statutair

Als ploegbaas weg- en rioolbeheer stuur je een ploeg van 3 tot maximum 9 arbeiders aan, die instaan voor het onderhoud van de wegen en rioleringen op het grondgebied van de stad. Na het ochtendoverleg met de andere ploegbazen waarop de dagplanning wordt besproken en het materiaal wordt verdeeld, ga je met jouw ploeg naar de werf waar je de werken coördineert. Als meewerkend ploegbaas steek je zelf ook de handen uit de mouwen.

Als ploegbaas ben je het aanspreekpunt voor de burgers en externe partners. Op het einde van de werkdag vul je de werkfiches in en rapporteer je aan de werkleider over de voortgang van de werken. Je kijkt er als ploegbaas op toe dat iedereen de persoonlijke beschermingsmiddelen draagt en zorg draagt voor de gebruikte materialen.

Je hebt minstens 3 jaar professionele ervaring in de ruwbouw, rioleringen, wegenbouw of waterbouw. Je bent in het bezit van een rijbewijs B, een rijbewijs BE is een pluspunt. Je werkt nauw samen met je collega-ploegbazen en stuurt een klein team aan met een mensgerichte aanpak.

Interesse?

Solliciteren kon tot en met 28 februari 2018.

De praktische proef wordt georganiseerd in de week van 26 maart 2018, het mondeling gedeelte vindt plaats in de week van 16 april  2018 en het assessment center volgt in de week van 30 april 2018.

 

Stad Leuven voert een geïntegreerd personeelsbeleid met oog voor diversiteit. Wij selecteren kandidaten op basis van hun competenties, ongeacht leeftijd, handicap, religie, geslacht of afkomst.

 

 

www.wegenbouw.be/vacatures_be
vorige    overzicht   volgende