vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature projectleider - Hoogmartens

Publicatiedatum: 01-05-2018 16:34
bij Hoogmartens Wegenbouw te Opglabbeek

Vacature:

GRENZEN VERLEGGEN DOE JE NIET ALLEEN
Zin om bij een dynamisch bedrijf te werken dat steunt op ervaring en oog heeft voor vernieuwing? Hoogmartens is een gekend familiebedrijf en al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van wegen infrastructuur. Niet enkel in opdracht van overheden, maar eveneens voor industrie, bouw en nutsvoorzieningen. Het hart van deze onderneming zijn de toegewijde medewerkers die dankzij hun ervaring en know-how de kwaliteit tot een hoog niveau tillen. De kracht is de visie van de bedrijfsleiding die deze ervaring aanvult met technologische
vernieuwingen, een modern machinepark en uitbreidingen naar Nederland en Wallonië waardoor de onderneming in de laatste jaren is uitgegroeid tot een echte allround wegenbouwer.

PROJECTLEIDER

Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken enthousiaste projectleiders!

Heb je een master in een bouwkundige richting op zak en minimum 3 jaar ervaring, bij voorkeur in de wegenbouw? Beschik je over een goede kennis over alle facetten van infrastructuurwerken en typebestekken en schrikt een goede dosis frisse lucht je niet af?
Dan zijn wij misschien wel naar jou op zoek!

Als projectleider ben je bij Hoogmartens verantwoordelijk voor de voorbereiding van de projectuitvoering, het aansturen en opvolgen op de werf, en de daarbij horende administratie, rendementsopvolging, budgetbewaking etc. Je zal worden ondersteund door know-how en technologie en meer dan 50 jaar ervaring. Je komt terecht in een onderneming met een duidelijke visie die naast ervaring ook met nieuwe technologie werkt en waar de werknemers één grote familie zijn.

Wil je ons gedreven team vervoegen? Mail dan meteen naar vacatures@hoogmartens.be
Hopelijk tot binnenkort!

www.hoogmartens.be
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties