vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature ploegbaas wegenbouw met ervaring - Hoogmartens

Publicatiedatum: 08-02-2018 09:53
bij Hoogmartens Wegenbouw te Opglabbeek

Vacature:

GRENZEN VERLEGGEN DOE JE NIET ALLEEN
Zin om bij een dynamisch bedrijf te werken dat steunt op ervaring en oog heeft voor vernieuwing? Hoogmartens is een gekend familiebedrijf en al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van wegen infrastructuur. Niet enkel in opdracht van overheden, maar eveneens voor industrie, bouw en nutsvoorzieningen. Het hart van deze onderneming zijn de toegewijde medewerkers die dankzij hun ervaring en know-how de kwaliteit tot een hoog niveau tillen. De kracht is de visie van de bedrijfsleiding die deze ervaring aanvult met technologische
vernieuwingen, een modern machinepark en uitbreidingen naar Nederland en Wallonië waardoor de onderneming in de laatste jaren is uitgegroeid tot een echte allround wegenbouwer.

PLOEGBAAS WEGENBOUW MET ERVARING

Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken naar enthousiaste ploegbazen!

Heb je een bachelor in een bouwkundige richting op zak of de nodige ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de wegenbouw? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler en schrikt een flinke dosis frisse lucht je niet af? Dan zou deze job wel iets voor jou kunnen zijn!
Als ploegbaas bij Hoogmartens ben je verantwoordelijk voor de vooruitgang van de dagelijkse werkzaamheden op basis van de werkplanning door het aansturen van een ploegde, maar steek je ook zelf de handen uit de mouwen waar nodig. Je controleert het werk op kwaliteit, zorgt voor
een gemotiveerde veilige werkomgeving en communiceert met de omwonenden. Je komt terecht in een onderneming met een duidelijke visie die naast ervaring ook met nieuwe technologie werkt en waar de werknemers één grote familie zijn.

Wil je ons gedreven team vervoegen? Mail dan meteen naar vacatures@hoogmartens.be
Hopelijk tot binnenkort

www.hoogmartens.be
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties