vacature projectleider - Colas Belgium - IGV

Gepubliceerd op 22-01-2018 15:24

bij Colas Belgium afdeling Colas Rail te Edingen

Vacature:

Deze vacature werd ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

 

COLAS RAIL Belgium is gespecialiseerd in spoorwegwerken meer bepaald in spooraanleg en bovenleiding. COLAS RAIL Belgium is een Belgische dochtermaatschappij van de Franse groep COLAS – BOUYGUES. Wij oefenen onze activiteiten in België en Nederland uit voor overheidsklanten als INFRABEL, de NMBS, de MIVB, De Lijn, de TEC, NS, maar ook voor privéklanten die een spoorwegaansluiting hebben. De hoofdzetel van ons bedrijf is in Edingen gevestigd

Wij zijn momenteel volop aan het groeien en wensen dan ook onze teams en bevoegdheden uit te breiden. Daarom zoeken wij een:

Projectleider (M/V)

 

Functieomschrijving :

Als projectleider zal je verantwoordelijk zijn voor de coördinatie van de verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging in de verschillende departementen (studiebureau, QSE departement, werven).
Je bent nauw betrokken bij de werkvoorbereiding, de analyse van bestekken en plannen, de planning van zowel personeel als materieel, het inkoopbeleid en de keuze van eventuele onderaannemers. Je zorgt ervoor dat de werken uitgevoerd worden volgens de gestelde eisen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en waakt erover dat de werven opgeleverd worden binnen de vooropgestelde planning en het voorziene budget.

Daarnaast begeleid je de werfleiders, zie je toe op de pro-ductiviteit van de teams, communiceer je met verschillende interne diensten en vertegenwoordig je het bedrijf tegenover externe partijen.

Gezocht profiel (M/V) :

Je hebt een ingenieur diploma in een technische richting ( elektromechanica, mechanica, elektriciteit, bouwkunde)

Een relevante werkervaring

Je bent tweetalig NL/FR of FR/NL

Je kan mensen motiveren

Je bent flexibel; qua uurrooster en werkplaats

Ons aanbod :

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Heb je interesse?

Stuur een mail met CV en motivatiebrief naar : job@colas.be

Adres:            

COLAS RAIL Belgium SA

Werkplaatsenstraat 3

7850 EDINGEN

Telefoon: 02/482 06 50

Fax: 02/395 55 38

vorige    overzicht   volgende