vacature hoofdprojectleider - Colas Belgium - IGV

Gepubliceerd op 30-06-2018 16:47

bij Colas Belgium te Brussel

Vacature:

Deze vacature werd ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

 

Hoofdprojectleider (M/V)

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, Wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Zo zijn wij een van de grootste spelers op de markt in België wat de aanleg betreft van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt in België ruim 1000 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid en bekwaamheid, de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen.

 

Hoofdprojectleider (M/V)

Functieomschrijving
Als hoofdprojectleider heb je de leiding over een of meerdere projecten. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende projecten op technisch, financieel en administratief vlak.

Je bent nauw betrokken bij de werkvoorbereiding, de analyse van bestekken en plannen, de planning van zowel personeel als materieel, het inkoopbeleid en de keuze van eventuele onderaannemers. Je optimaliseert de rentabiliteit, veiligheid, kwaliteit en de planning.

Je begeleidt en coacht de werfleiders en projectleiders. Verder zorg je voor een doelgerichte communicatie met opdrachtgevers (externe partijen) en met de verschillende interne diensten.

Je rapporteert rechtstreeks aan de exploitatie– en agentschapsdirecteur.

 

Profiel
° Je beschikt over een diploma Bachelor, Industrieel -of Burgerlijk ingenieur richting bouwkunde / landmeten (of een andere technische richting), alsook over een 10 jaar relevante ervaring in de wegenbouw.
° Naast een goede kennis van de MS Office programma’s zijn sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden en teamspirit van cruciaal belang.
° Je bent stressbestendig, flexibel en hebt verantwoordelijkheidszin.
° Daarnaast denk je klantgericht, en ben je organisatorisch sterk.
° Een goede kennis Frans.

 

Aanbod
Binnen een jonge en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België alsook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Solliciteren: job@colas.be

https://www.colas.be/nl/human-resources/vacatures/alle/459-hoofdprojectleider
vorige    overzicht   volgende