vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature werfleider glijbekisting - Colas Belgium

Publicatiedatum: 24-11-2017 16:44
bij Colas Belgium te Brussel

Vacature:

Werken aan wegen en autosnelwegen, luchthavens, parkings, sportcomplexen, tramsporen, containerterminals … daar is Colas Belgium specialist in. Colas Belgium staat aan de top van de Belgische wegenbouw en draagt bij tot het succes van boeiende projecten. Wil jij jouw steentje bijdragen en bouwen aan jouw toekomst?

Dan zit je goed bij Colas Belgium!

Mensen, de grootste troef van Colas Belgium. Om dit menselijk kapitaal te versterken, voeren wij een dynamisch beleid waar bekwaamheden bijgeschaafd en naar waarde geschat worden. Momenteel zijn we op zoek naar:

WERFLEIDER GLIJBEKISTING (m/v)

Functieomschrijving:

Als werfleider betonwerken zorg je voor de uitvoering en de afhandeling van diverse, betongerichte wegenisprojecten. Je zorgt voor de planning & organisatie van je werven en volgt alles nauwgezet op. Je staat in nauw contact met de ploegbaas en de arbeiders op de werf.

Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

Gezocht profiel:

Je bent een gemotiveerde en dynamische bachelor bouwkunde met zin voor administratie en organisatie. Je houdt ervan om een team aan te sturen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Ons aanbod:

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met onze HR-dienst:

job@colas.be 

02/482.06.37

www.colas.be
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties