vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature werfleider - Colas Belgium

Publicatiedatum: 20-11-2017 15:45
bij Colas Belgium te Brussel

Werken aan wegen en autosnelwegen, luchthavens, parkings, sportcomplexen , tramsporen, containerterminals … daar is Colas Belgium specialist in. Colas Belgium staat aan de top van de Belgische wegenbouw en draagt bij tot het succes van boeiende projecten. Wil jij jouw steentje bijdragen en bouwen aan jouw toekomst? Dan zit je goed bij Colas Belgium!

Mensen, de grootste troef van Colas Belgium. Om dit menselijk kapitaal te versterken, voeren wij een dynamisch beleid waar bekwaamheden bijgeschaafd en naar waarde geschat worden. Momenteel zijn we op zoek naar:

WERFLEIDER (M/V)

Functieomschrijving:

Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf

Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken. 

Gezocht profiel:

Je bent een gemotiveerde en dynamische industrieel ingenieur of bachelor bouwkunde met zin voor administratie en organisatie. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en teamgeest. MS Office (Word, Excel, Project) kent voor jou geen geheimen en je hebt kennis van het Frans. Je hebt reeds  een eerste stevige werkervaring in een gelijkaardige functie achter de kiezen.

Ons aanbod:

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en  uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met de HR-dienst:

job@colas.be 

02/482.06.37

www.colasbelgium.be
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties