vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature projectleider - Colas Belgium

Publicatiedatum: 20-11-2017 15:40
bij Colas Belgium te Brussel

Vacature:

Werken aan wegen en autosnelwegen, luchthavens, parkings, sportcomplexen , tramsporen, containerterminals … daar is Colas Belgium specialist in. Colas Belgium staat aan de top van de Belgische wegenbouw en draagt bij tot het succes van boeiende projecten. Wil jij jouw steentje bijdragen en bouwen aan jouw toekomst? Dan zit je goed bij Colas Belgium!

Mensen, de grootste troef van Colas Belgium. Om dit menselijk kapitaal te versterken,   voeren wij een dynamisch beleid waar bekwaamheden bijgeschaafd en naar waarde geschat worden.

PROJECTLEIDER (M/V)

Functieomschrijving:

Als projectleider heb je de leiding over een of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken. Je bent nauw betrokken bij de werkvoorbereiding, de analyse van bestekken en plannen, de planning van zowel personeel als materieel, het inkoopbeleid en de keuze van eventuele onderaannemers. Je zorgt ervoor dat de werken uitgevoerd worden volgens de gestelde eisen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en waakt erover dat de werven opgeleverd worden binnen de vooropgestelde planning en het voorziene budget. Daarnaast begeleid je de werfleiders, zie je toe op de productiviteit van de teams, communiceer je met verschillende interne diensten en vertegenwoordig je het bedrijf tegenover externe partijen.

Gezocht profiel:

Je behaalde een diploma industrieel - of burgerlijk ingenieur richting bouwkunde/landmeten en je beschikt over een 5 -tal jaar relevante ervaring in de wegenbouw. Naast een goede kennis van de  MS Office programma’s zijn sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden en teamspirit van cruciaal belang. Je bent stressbestendig, flexibel en hebt verantwoordelijkheidszin. Daarnaast  denk je klantgericht,  en ben je organisatorisch sterk. Kennis van de Franse taal is een plus.

Ons aanbod:

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen, laptop en  smartphone.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met de HR-dienst:

job@colas.be 

02/482.06.37

www.colasbelgium.be
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties