vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature projectleider - Colas Belgium

Publicatiedatum: 01-03-2018 15:40

bij Colas Belgium te Brussel

Vacature:

Projectleider (M/V)

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, Wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Zo zijn wij een van de grootste spelers op de markt in België wat de aanleg betreft van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt in België ruim 1000 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid en bekwaamheid, de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen.

 

Projectleider (M/V)

Functieomschrijving
Als Projectleider heb je de leiding over meerdere projecten en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende projecten. Je bent nauw betrokken bij de werkvoorbereiding, de analyse van bestekken en plannen, de planning van zowel personeel als materieel. Daarnaast begeleid je de werfleiders, zie je toe op de productiviteit van de teams, volg je de budgetten van de werven op, communiceer je met verschillende interne diensten en vertegenwoordig je het bedrijf tegenover externe partijen. In samenspraak met de dienst aankoop ben je als projectleider betrokken bij het inkoopbeleid en de keuze van de eventuele onderaannemers. Verder ben je verantwoordelijk voor de gehele technische en financiële opvolging van de werf in uitvoering.
Je zorgt ervoor dat de werken uitgevoerd worden volgens de gestelde eisen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en waakt erover dat de werven opgeleverd worden binnen de vooropgestelde planning en het voorziene budget.

 

Profiel
° Je beschikt over een diploma Bachelor, Industrieel -of Burgerlijk ingenieur richting bouwkunde / landmeten (of een andere technische richting), alsook over een aantal jaar relevante ervaring in de wegenbouw.
° Naast een goede kennis van de MS Office programma’s zijn sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden en teamspirit van cruciaal belang.
° Je bent stressbestendig, flexibel en hebt verantwoordelijkheidszin.
° Daarnaast denk je klantgericht, en ben je organisatorisch sterk.
° Een goede kennis Frans is een plus.

 

Aanbod
Binnen een jonge en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België alsook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Solliciteren

job@colas.be 

 

https://www.colas.be/nl/human-resources/vacatures/alle/460-projectleider
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties