vacature wegenwerker regio Merelbeke - Aswebo - IGV

Gepubliceerd op 28-09-2017 16:18

bij Aswebo te Drongen

Vacature

Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

 

 

 

wegenwerker rijb. B (SINE) Regio Merelbeke


Bedrijfsinfo

Willemen groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Aswebo werd opgericht in 1947 en is het acroniem voor Asfalt, Wegenis- en Bouwwerken. Aswebo groeide na een aantal gerichte uitbreidingen (Mobilmat, Vandamme-Madoe, Aannemingen Van Wellen, AMV Wegenbouw en Kumpen) uit tot één van de meest toonaangevende aannemingsbedrijven in wegenbouw in België. Aswebo behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep. Naast de kernactiviteit als wegenbouwer, beton- en asfaltproducent leggen we ons ook toe op civiele werken en recycling van asfalt- en betonpuin. Dat maakt van de Aswebo-groep dé onbetwiste full service partner voor alle wegen- en bouwwerken.
Voor onze ploegen regio Torhout zoeken wij een wegenwerker die voldoet aan het SINE statuut om het huidige team te versterken.
Functie
Aanvulling van een bestaande ploeg uit regio Merelbeke.
 Deze ervaren ploeg voert diverse wegenwerken uit (borduren zetten, huisaansluitingen, metselen, rioleringen plaatsen, grondwerken, asfaltwerken, uitschieten beton, betonwerken, bestratingswerken,e.a.).
 U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies.
 U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer.
 Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).
Profiel
 Flexibel zijn naar werkuren en soort taken.
 Gemotiveerd zijn, niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.
 Omwille van het firmavervoer met de camionette woont u in de omgeving van Torhout. U hoeft dus niet eerst naar de zetel van het bedrijf te komen.
 U beschikt over een rijbewijs B om bij ziekte of verlof van de chauffeur zelf met de camionette naar de werf te rijden. Wegenbouwwerven zijn meestal niet bereikbaar met het openbaar vervoer.
 Voorkennis niet vereist, wel een grote bereidheid tot leren.
SINE-vereisten
De dag voor de indiensttreding MOET u in het bezit zijn van een GELDIG SINE-attest
(wordt door VDAB aangevraagd aan RVA/OCMW).
Vereisten SINE = géén diploma 3de graad secundair onderwijs EN ofwel indien jonger dan 45 jaar: 1 jaar uitkeringsgerechtigd werkloos zijn in het laatste anderhalf jaar of indien ouder dan 45 jaar: 6 maanden uitkeringsgerechtigd werkloos zijn in de laatste 9 maanden.
OF 6 maanden OCMW-steun in de laatste 9 maand.
OF 12 maanden OCMW-steun in de laatste 18 maand.
Aanbod
 Arbeidsovereenkomst onbepaalde duur.
 Uurloon volgens barema bouw.
 Werkregime: voltijds, 8u per dag (weinig overuren)
 Groepsverzekering bouw, hospitalisatieverzekering bouw.
 Andere voordelen in de bouw: zie http://fbz.constructiv.be
 Interne opleiding voorzien.
Interesse
Heeft u interesse? Aarzel dan niet om online te solliciteren:

www.willemen.be/nl/aannemer/aswebo
vorige    overzicht   volgende