vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature dispatcher klein materieel - Colas Belgium

Publicatiedatum: 12-09-2017 11:06
bij Colas Belgium afdeling WEGEBO te Vilvoorde

Werken aan wegen en autosnelwegen, luchthavens, parkings, sportcomplexen , containerterminals … daar is Colas Belgium specialist in. Colas Belgium staat aan de top van de Belgische wegenbouw en draagt bij tot het succes van boeiende projecten. Wil jij jouw steentje bijdragen en bouwen aan jouw toekomst? Dan zit je goed bij Colas Belgium !

Mensen, de grootste troef van Colas Belgium. Om dit menselijk kapitaal te versterken, voeren wij een dynamisch beleid waar bekwaamheden bijgeschaafd en naar waarde geschat worden. Momenteel zijn we voor onze materiële dienst te Vilvoorde op zoek naar:

DISPATCHER KLEIN MATERIEEL (m/v) - Colas Belgium - WEGEBO te Vilvoorde

Functieomschrijving:

Je bent, na een interne opleidingsperiode, verantwoordelijk voor de dispatching van de verschillende werfmachines binnen Wegebo (Agentschap Centrum). Je draagt de verantwoordelijkheid naar planning en het optimaal organiseren van de machinevloot binnen het Agentschap. Je staat in voor de beschikbaarheid en het transport van de werfmachines (stand-by voor werf of reparatie, nieuwe of verwachte beschikbaarheid, nieuwe behoefte of hervatting van werfmachines). Indien het nodige materiaal niet beschikbaar is, huur je dit vanuit onze andere agentschappen of extern. Je bent een centraal medewerker in de logistieke organisatie van de bouwwerven.
De werkplaats is bij onze materiële dienst te Vilvoorde.

Gezocht profiel:

Je beschikt over een bachelorsdiploma in logistiek of bouwkunde of door ervaring gelijkgesteld. Technische kennis betreffende wegenbouw en het materiaal is zeker een pluspunt.
Verder heb je kennis in transport (sociale regelgeving, uitzonderlijke vervoer,..).

Je werkt autonoom en georganiseerd, bent ondernemend, flexibel en hebt zin voor verantwoordelijkheid.  Het stellen van prioriteiten is geen probleem.

Je bent een problem solver .

Een perfecte kennis van het Nederlands en kennis van het Frans zijn noodzakelijk.

Ons aanbod:

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen, laptop en smartphone.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met de HR-dienst:

Daan Van den Broeck

job@colas.be 

02/482.06.37

www.colas.be
vacature, dispatcher, Vilvoorde, bouwmaterieel, Colas, Wegebo
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties