vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature young potentials - Colas Belgium

Publicatiedatum: 09-11-2017 14:39

bij Colas voor regio's Vlaanderen, Wallonië & Brussel

Vacature:

Werken aan wegen en autosnelwegen, luchthavens, parkings, sportcomplexen , containerterminals Â… daar is Colas Belgium specialist in. Colas Belgium staat aan de top van de Belgische wegenbouw en draagt bij tot het succes van boeiende projecten. Wil jij jouw steentje bijdragen en bouwen aan jouw toekomst? Dan zit je goed bij Colas Belgium !

Mensen, de grootste troef van Colas Belgium. Om dit menselijk kapitaal te versterken, voeren wij een dynamisch beleid waar bekwaamheden bijgeschaafd en naar waarde geschat worden. Momenteel zijn we voor verschillende agentschappen/regio's (Vlaanderen, Brussel, Wallonië) op zoek naar meerdere :

Young Potentials

Burgerlijke & Industriële Ingenieurs

Bachelors Bouwkunde

Adjunct Werfleiders / Adjunct Calculatoren

Regio's Vlaanderen, Wallonië & Brussel

Functieomschrijving:

Na een eventuele opleidingsperiode in verschillende departementen van onze groep word je tewerkgesteld als:

Ofwel adjunct werfleider :

Als adjunct werfleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een of meerdere projecten/werven. Je staat in voor de werkvoorbereiding, de analyse van bestek en plannen en het maken van verantwoorde keuzes bij de uitvoeringsmogelijkheden van het project en de planning van zowel personeel als materieel, dit in samenspraak met je verantwoordelijke.

Je bent betrokken bij het inkoopbeleid en de keuze van de eventuele onderaannemers.

Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan.

Ofwel adjunct calculator:

Als adjunct calculator bereken je, na een inwerkperiode, op basis van meetstaten en lastenboeken de kostprijs van onze wegenisprojecten.

Je analyseert bestekken en plannen, onderhoudt contacten met leveranciers, onderaannemers en openbare besturen en maakt begrotingen op.

Je stelt het volledige calculatiedossier en de uitgaande offerte op en zorgt voor een efficiënte dossier-overdracht binnen het projectteam.

Gezocht profiel:

Je bent een gemotiveerde en dynamische (industrieel of burgerlijk) ingenieur of bachelor bouwkunde  met zin voor administratie en organisatie, je werkt zelfstandig , hebt zin voor initiatief, teamspirit, en leiderschap. Je bent flexibel  en mobiel ( je bezit een rijbewijs B).

Ons aanbod:

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen, laptop en smartphone.


Heb je interesse?

Neem dan contact op met de HR-dienst:

job@colas.be 

02/482.06.37

www.colas.be
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties