vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature junior aankoper - Colas Belgium

Publicatiedatum: 14-08-2017 18:03
bij Colas Belgium te Brussel

Werken aan wegen en autosnelwegen, luchthavens, parkings, sportcomplexen, containerterminals … Colas Belgium draagt bij tot het succes van boeiende projecten.

Colas Belgium beschikt over een nationaal netwerk van agentschappen, over een brede nationale en internationale technische expertise en over logistieke en industriële middelen zoals steengroeven, asfalt– en betoncentrales, … Deze middelen laat Colas Belgium toe werken van hoge kwaliteit en competitieve diensten aan haar klanten te bieden.

De medewerkers zijn de grootste troef van Colas Belgium. Om haar menselijk kapitaal te versterken, zijn we momenteel zijn we op zoek naar een (m/v) :

JUNIOR AANKOPER

Functieomschrijving:

Als Junior Aankoper ben je verantwoordelijk voor  het ondersteunen van onze aankoopafdeling.  Je hanteert (en op termijn definieert) de Colas aankooppolitiek en verzorgt mee de aankopen.
Je actiedomein betreft alle aankopen gaande van: materialen, onderaannemingen, huurcontracten, energie, materieel,...
Je onderhandelt de voorwaarden en de prijs, stelt de contracten op en dit in nauwe samenwerking met de werfleiding en/of de directeurs. Je hebt tevens oog voor markt- en productontwikkelingen. Je creativiteit bezorgt Colas steeds de beste prijs op de markt!
Verder  verzeker je de coördinatie tussen de agentschappen op vlak van aankopen en coördineert de acties rond uitwisseling van informatie betreffende leveranciers en opportuniteiten. Dit zowel op regionaal als nationaal niveau.

Als laatste ga je na als de offertes voldoen aan de gestelde eisen rond kwaliteit, veiligheid en milieu.
Ja kantoor is in de hoofdzetel van de groep te Brussel gelegen. Een verplaatsing naar onze verschillende vestigingen in Wallonië en Vlaanderen zijn zeker mogelijk.

Gezocht profiel:

Je bezit een masterdiploma, liefst technisch of commercieel georiënteerd. Een eerste werkervaring als aankoper is zeker een plus.

Je bent tweetalig Nederlands-Frans en beschikt over een vlotte kennis van de Engelse taal.

Je bent een geboren onderhandelaar die sterk is in het opbouwen van langetermijnrelaties met leveranciers/onderaannemers. Verder ga je planmatig en accuraat te werk, ben je resultaatgericht en heb je zin voor initiatief.

Ons aanbod:

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen, laptop en  smartphone.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met de HR-dienst:

Daan Van den Broeck

job@colas.be 

02/482.06.37

www.colas.be
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties